2777
2789
عنوان

پسر داییم نامزد کرد من تنها شدم

537 بازدید | 22 پست

از بچگی با هم بزرگ شدیم واقعا سوای جنسیتمون اون برام مثل خواهر بود منم براش مثل برادر😑هفته ای دوبار بیرون میرفتیم چرت میگفتیم میخندیدیم توی مشکلات روی هم حساب باز میکردم

تا اینکه به صورت سنتی رفت خاستگاری و دو هفته بعدش نامزدی

شب قبل نامزدیش پیام دادم ازش تشکر کردم بابت همه اون سال ها و خاطرات و گفتم این اخرین پیام من به توعه اون گفت چرت و پرتا چیه مگه قراره قطع ارتباط کنیم؟گفتم توی مهمونیای خانوادگی فقط رو در رو میشیم که اونجا هم فقط در حد پسر دایی که نامزد داره بخاطر نامزدت حتی بگه مشکلی ندارم من نه دیگه تو اینستا پست میفرستم نه پیام احوال پرسی میدم چون دختره و من میفهمم هرچقدرم بگه مشکل ندارم بازم حس بد داره..از صفحه چت اومدم بیرون دیگه پی امشو باز نکردم ولی دلم حسابی تنگ میشه برا اون روزا😅💔

وا چقدر تند رفتی نسل امروز زیاد رو این چیزا گیر نیستن اگه روابط نرمال باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خواهرت بود تو برادرش 😐

حالا لارم نبود این حرفها رو بهش بگی. کمتر پیام میدادی و...کم کم رابطتون سردتر میشد.

بعدضم من خودم باشم برام مهم نیست که شوهرم با دخترخاله و...صمیمی باشه و بیضتر رفتار اون دخترا برا مهمه. چون بعضیا از قصد یه حرکتایی میزنن که حزصت بدن یا بیش از حد سبکن.

من خودم تشخیص میشدم که کدوم زن حرکتش منظور داره کدوم نه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اون خواهرت بود تو برادرش 😐حالا لارم نبود این حرفها رو بهش بگی. کمتر پیام میدادی و...کم کم رابطتون س ...

ولی من اگر روزی ازدواج کنم دختر اقوامش هرچقدرم حسشون خواهر برادری باشه بخواد به شوهرم پیام بده ارتباط بگیره تیکه تیکشون میکنم

تو عنوان نوشتی پسر داییم نامزد کرد. بعد تو متن میگی اون مثل خواهر بود من مثل برادر ـ. میگن دروغگو کن حافظه س. همینه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وا چقدر تند رفتی نسل امروز زیاد رو این چیزا گیر نیستن اگه روابط نرمال باشه

راستش من خودم عقایدم پشت کوهی یا نمیدونم اسمش چیه

خوشم نمیاد دم پر کسی باشم که تو رابطه هست یا کلا ازدواج و نامزد و عقد کرده