ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زرشک پلو بهتره راه دور هستن؟ برای میوه و سالاد و دسر و پیش غذا چی مد نظر داری
بله راه دور هستند و خیلی وقته همو ندیدم. ولی وقتی بچه بودم خیلی صمیمی بودیم و عزیز هستند برام. با زرشک پلو سالاد کاهو و با قرمه سبزی فردا سالاد شیرازی خوبه؟ میوه رو که هنوز تصمیم نگرفتم. باید برم خرید ببینم چی هست؟ دسر و پیش غذا اصلا فکر نکردم!! یه ذره بورانی اسفناج درست کنم کنار زرشک پلو با مرغ خوب می شه برای پیش غذا؟ دسر اصلا بلد نیستم.
شب اول زرشک پلو با مرغ با سالاد و ژله و نوشابه و مخلفات صبحونه هم املت درست کن با کره مربا و خیار و ...
واقعا ممنون. ژله رو بلدم و می تونم درست کن. شام دوم هم همبرگر می دم. سیب زمینی سرخ کرده شاید از بیرون بگیرم پس! سیب زمینی هام خیلی بد می شه توی خونه. البته مثلا می خوام سالم درست کنم اینطور می شه.
شام اولين برخورد هستدو مدل خورشت ميزارممرغ و قيمه(يا قرمه)و سالاد كلم..براي بعد شام خوراكي و ميوه اس ...
ممنون عزیزم. دو تا ایده ی خوب گرفتم که یادم نبود. یکی سوسیس و تخم مرغ برای صبحانه یکی هم میوه اسلایس شده. چون من دسر بلد نیستم و کلا سنگین هم باشه خورده نمی شه. من احتمالا یکم سبک تر برگزار می کنم. ولی ایده گفتم.
به نظرم همراه همبرگر یه چیز دیگه مثلا آش از بیرون بگیر یا ناگت سرخ کن کنارشاگه من بودم و رودربایستی ...
ممنون. سالاد کاهو رو کنار مرغ می گذارم. کشک بادمجونم خوب نمی شه. بورانی اسفناج (اسفناج سرخ شده با سیر داغ و پیاز داغ فراوان که کنار ماست چکیده سرو می شه) خوبه؟ می یاد بهش؟ باید فکر کنم کنار همبرگر چی کار کنم؟ کاش کدبانو بودم. خودم کارمند و بچه دار هستم و هیچ وقت هم دستم فرز نبوده.