2777
2789
می خوام برنامه ریزی کنم هر وعده چه طور پذیرایی کنم. و حدالامکان شنبه قبل از رسیدنشون آشپزی و آماده س ...

خب عزیزم

بیا بهت بگم

شب که میان زرشک پلو با مرغ و سالاد درست کن، نوشیدنی هم نوشابه و دوغ بزار

چون میگی دستت تند نیست، برای ناهار فرداشون از قبل قرمه سبزی آماده کن ولی نزار کامل بپزه

قرمه سبزی رو درست کن ولی قبل اینکه جابیوفته خاموش کن بزار یخچال، فردا صبح بزار جا بیوفته و برنج دم کن

اگه شام هم باز می مونن، یه غذای ساده تر درست کن مثلا کتلت، شامی اینجور چیزا

ساندویچ همبرگر بلدم درست کنم خیلی خوب می شه. با چرخ کرده. اون برای شما اولی که می رسن یا فردا شبش. ا ...

شب که میرسن انشاالله زرشک پلو بزار

فردا ناهار ابگوشت و مخلفات

شبش ساندویچ همبرگر

فردا قورمه سبزی،شبش سوپ و پیراشکی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای شام اولشون زرشک پلو و مرغ و سالاد کاهو و نوشابه هر ترشی یا ماست داری بزاربرای ناهار فرداش میتون ...

مرسی عزیزم. زحمیت کشیدی و نوشتی.
پس شب اول می رسن زرشگ پلو با مرغ خوبه؟ اونو شک داشتم. 

احتمالا همین کارو می کنم که گفتی. شب اول زرشک پلو با مرغ..
فردا ظهر قرمه سبزی.
شب روز دوم ساندویچ همبرگر خونگی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

خب عزیزمبیا بهت بگمشب که میان زرشک پلو با مرغ و سالاد درست کن، نوشیدنی هم نوشابه و دوغ بزارچون میگی ...

عالی گفتی مرسی. همون شنبه که می ایستم مرغ رو درست کنم قرمه سبزی رو هم نیمپز می کنم می گذارم یخچال. اینجوری خونه و خودمم بوی قرمه سبزی نمی گیریم فرداش. تا برنج بپزه می گذارم کامل بپزه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

مرسی عزیزم. زحمیت کشیدی و نوشتی. پس شب اول می رسن زرشگ پلو با مرغ خوبه؟ اونو شک داشتم. احتمالا همین ...

اره همون غذای فست فودی که بلدی درست کن خیلیم خوبه چون کلا نمیشه برنج بخورید زده میشن 

ی کاربری گفت قرمه سبزی رو نمیه آماده کن پیشنهاد خوبی بود حتما اینکارو بکن چون برای ظهر میخوای بزاری ممکنه دیر بپزه و استرس بگیری 

کلا فرض کنید این غذاها رو بلدم درست کنم. ساندویچ همبرگر و پنیرزرشک پلو با مرغقرمه سبزی. خورشت کرفس. ...

شب اول زرشک پلو با مرغ با سالاد و ژله و نوشابه و مخلفات 

صبحونه هم املت درست کن با کره مربا و خیار و گوجه و پنیر و گردو . نون سنگک و بربری هم بگیرید

فردا ناهارش قورمه سبزی با دوغ و سبزی 

شام بعدی هم همبرگر و پیتزا یا سیب زمینی سوخاری درست کن  

خورشت کرفس رو درست نکن چون سلیقه ی اکثریت نیست

شام اولين برخورد هست

دو مدل خورشت ميزارم

مرغ و قيمه(يا قرمه)

و سالاد كلم..

براي بعد شام خوراكي و ميوه اسلايش شده

و قوري وارمر شيريني و شكلان اينا اماده ميكنم

ك بعد شام بشينيم به حرف زدن..

صبحانه

سوسيس جدا سرخ ميكنم/ نيمرو جدا