2777
2789
عنوان

خانواده همسر

88 بازدید | 10 پست

با خواهر شوهرم چندوقتیه سر سنگینم

اخلاقای خوبی نداره رو اعصابه الان چندوقته پیام میده میخواد آشتی کنه من دلم اصلا نمیخواد باهاش ارتباطی داشته باشم

همه میگن طوری نیست جوابشو بده

ولی هر دفعه یه چیزی میگه یه کاری میکنه دلمو میسوزونه نمیدونم چیکار کنم

خودت رو دوست داشته باش☁️💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم های نزدیک زندگیتون رو که آزار دهنده هستن 

حذف نکنید مدیریت کنید .

خط قرمزها رو خودتون مشخص کنید .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

آشتی کن ولی مثل سابق باهاش رفتار نکن... صمیمیت یا رفت امد. حرف زدن نداشته باش در حد یه سلام خداحافظ ...

منتظره یه کلمه از سمت منه تا هرروز پلاس شه خونم خیلی رو داره هرچی کم محلی‌کنم فایده نداره خستم میکنه واقعا

منتظره یه کلمه از سمت منه تا هرروز پلاس شه خونم خیلی رو داره هرچی کم محلی‌کنم فایده نداره خستم میکنه ...

نظر همسرت چیه؟؟ خب میتونی رک ناراحتی و حرفاتو بهش بزنی همونجور که به خودش اجازه میده اذیت کنه باحرفاش توهم حرفاتو جدی بزن و بهش بگو برای چندمین بار این رفتار ادامه پیدا کنه بخششی نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

آشتی کردن اینسریت متفاوت باشه .

مثلا پیام رسمی بده .

قبل اومدنش اگر تماس میگیره چند بار در میون قبول کن 

بگو بخندی داشتی در گذشته حذفش کن .

و ....

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

نظر همسرت چیه؟؟ خب میتونی رک ناراحتی و حرفاتو بهش بزنی همونجور که به خودش اجازه میده اذیت کنه باحرفا ...

شوهرم میدونه خودش چه خواهری داره هیچی نمیگه میگه محلش نزار

متاسفانه بزرگتر از منه نمیخوام بی احترامی کنم وگرنه دهنش سرویس بود😂

شوهرم میدونه خودش چه خواهری داره هیچی نمیگه میگه محلش نزارمتاسفانه بزرگتر از منه نمیخوام بی احترامی ...

خب پس بیخیالش اهمیت نده... 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻