2777
2789
عنوان

دخترایی که نامزد دارن

267 بازدید | 18 پست

بچه ها امروز از دانشگاه اومدم حالم خوب نبود قرار بود با نامزدم برم بیرون بهش پیام دادم گفتم حالم بده خستم نمیام بیرون باشه برای فردا بهم گفت احمق همه ی دخترا برام میمیرن نمیای نیا همیشه یا دلت درد میکنه یا سرت درد میکنه من جواب اینو چی بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنور عقد نکردیم فقط اومده خواستگاریم حلقه دستمه خیلی ناراحت‌ شدم هم سرما خوردم هم پریودم حق دارم یه روز و برای خودم باشم نه مگه الان حتی شوهرم نیست خیلی باهام بعد حرف زد خیلی ناراحت شدم  واقعا دلم شکست

این جوابو بده بهش:

من انتظار داشتم وقتی حالم خوب نیست توضیح بدم و تو درک کنی، نه اینکه بهم توهین کنی. این رفتارت برام قابل قبول نیست و‌اگه از نظر تو بیماری یا خستگی من احمقانه ست پس شاید بهتره در مورد رابطه‌مون بیشتر فکر کنیم من نیاز به کسی دارم که در سخت‌ترین لحظات کنارم باشه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اونو مت نگفتم یکی دیگه گفته

وایی بخشید من عینکمو نزدم نمیبینم درست ولی عزیز حتما اعصابش خیلی خورد شده نمی‌دونم بلاخره آدم به وقتایی حالش بده ولی زیادم نباید کسی رو زیاد پیچوند