2777
2789
عنوان

دخترایی که نامزد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 18 پست

من تو نامزدی همسرم اینطور اصلا برا خودم زمان نداشتم نمیفهمید مریضی یعنی چه همیشه باید هر وقت گفت حاضر برا خودش و خانوادش بودم خدا شاهده اگر موقعی که جلو در منتظر بود من حاضرشم یک کم دیر میشد خودش تنها میرفت بعد جنگ جهانی درست میکرد ،همه گفتن الان نامزدیت دورید ازهم دوست داره کنار هم باشید ولی اشتباهههه اشتباه  الان ۲۰ساله ازدواج کردم بدترم شده خودش و خانوادش اصلا حریم خصوصی و اسایش و هیچی برام نزاشتن ،حد و حدود از همین الان براش مشخص کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی بخشید من عینکمو نزدم نمیبینم درست ولی عزیز حتما اعصابش خیلی خورد شده نمی‌دونم بلاخره آدم به وقت ...

نه عزیزم بخدا من نپیچوندمش اون همیشه با من اینطوریه نمیدونم شاید من نمیتونم نیاز هاشو برطرف کنم