2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی بلوچستانه . میشناسیم سوالی هست؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

تمین مگ برا بلوچستان نبود؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره عزیزم میگن یه آقا اونجا کارای ماورایی میکنه درسته؟

نمیدونم والا ، هیچوقت پیگیر این چیزا نبودم . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اره میگن یه آقا اونجا کارای ماورایی میکنه درسته؟

والا عزیزم

ن این روستارو میشناسم

ن این اقارو

اسمشو شنیده بودم برا کجاست فقط 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره میگن یه آقا اونجا کارای ماورایی میکنه درسته؟

نمیدونم کلاه.بردار و شیاد زیاده 

چند وقت پیش یکیو گرفتن طرف ساحر بوده جیبش پر بود از مواد مخدر و...

اینا کلاه.بردار و شیاد هستن

البته تو بلوچستان ی بحثی هست تعویذ میدن عالم هست اونا طبق قرآن و سنت عمل میکنند

ولی ایطوری ک شما میگی کار های ماورائی اینا کار جادوگر و کلاه.بردارا هستن ک انواع و اقسام سواستفاده ها از مردم میکنن

یکی دیگه ام ذگری ها هست ک کلا مسلمون نیستن

آقا هستم
نمیدونم کلاه.بردار و شیاد زیاده چند وقت پیش یکیو گرفتن طرف ساحر بوده جیبش پر بود از مواد مخدر و...ای ...

اره اون ک من شنیدم میگن کاراشون صبیه 

شما میشناسی کسیو؟

نمیدونم کاربری چندممه😂