2777
2789
عنوان

اگه همسرتون هیچی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 88 پست

والا اونکه سطحش از خانواده خودتون بهتره

نه که همه۲۲ساله ها چند تا خونه و ماشین خارجی دارن!

چی میخونه؟واسش کار هست؟

اگه پزشکی یا پیرا باشه که عالیه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

رو دست خانواده مونده بوده این دختر؟

تاپیک قبلیم رو بخون قشنگم

تا بدونی چطور داره ذره ذره وجودم آب میشه

پدرم به خاطر مهریه و حقوق ضمن عقد که خانواده همسرم می‌خواستن بذارن ، کلی کتکم زد که غلط می‌کنی مهریه بالا می‌ذاری .. اونا ۳۱۳ تا سکه قبول کرده بودن که بابام گذاشت ۵ سکه بدون هیچ حقی ، تهدیدم کرد جلوی خانواده نامزدت می‌زنمت اگه چیزی بگی

الآنم میگه ما لطف کردیم به اونا دختر دادیم هیچ جهیزیه ای نمیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  تو‌همچین. شرایطی بودم. قبول نکردم. گفتم تهش. جفتمون  پشیمون میشیم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من شوهرم موقع ازدواج هیچی نداشت، دانشجو بود، علاوه بر خصوصیات اخلاقیش دیدم ادم پر تلاش و به اصطلاح با جنمی هست و باهاش ازدواج کردم، الان خداروشکر همه چی داریم..

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اگ خانوادش حمایتش میکنن اگ پسر خیلی خوبیه پس بمون چرا نمونی 

الان تو این دوره زمونه اکثر پسرایی ک پولدارن ب غیر از زنشون معشوقه هم دارن شک نکن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

طلاق بگیری برگردی تو اون خانواده؟بزور میدنت به یکی دیگه بمون انشالا براش خونه بخرن سعی کن خودت بری س ...

خانواده بی فرهنگ هیچی حالیشون نمیشه حتی به پیرمردهم میدن😐

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

نه همون خونه پدرمو تحمل میکنم ادمی بیاد خواستگاری ک حداقل ی سری چیزا رو داشته باشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگ خانوادش حمایتش میکنن اگ پسر خیلی خوبیه پس بمون چرا نمونی الان تو این دوره زمونه اکثر پسرایی ک پول ...

همین یک پسر رو دارن ، تک فرزنده

خودشم خیلی با عرضه‌ست و ازشون طلب نمی‌کنه ولی اونا بهترین چیزا رو خریدن هر دفعه

مرد بااخلاق و باایمان ارزشش رو داره پاش بمونی. 

نتیجه صبرت واقعا شیرینه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه همون خونه پدرمو تحمل میکنم ادمی بیاد خواستگاری ک حداقل ی سری چیزا رو داشته باشه

واالا. تو‌نی نی سایت یارو هیچی نداشته صاحب همچی شدن نمیدونم. همچی. یعنی چی البته

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
تاپیک قبلیم رو بخون قشنگمتا بدونی چطور داره ذره ذره وجودم آب میشهپدرم به خاطر مهریه و حقوق ضمن عقد ک ...

وقتی ب زور دادنت  یعنی حمایتت نمیکنن مگه میتونی طلاق بگیری 

ببعد طلاق فقط سرکوفتت میزنن .وقتی پدرت ۵ سکه گفته برا این بوده جهیزیه نده 

طلاق نگیر توکلت ب خدا باشه .

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰