2777
2789

من یه پسر ۱۶سالم که تقریبا ۲ ساله اضطراب اجتماعی گرفتم تو جمع خیلی فشار رومه تو مدرسه ماسک میزنم خیلی نسبت به ظاهرم حساس شدم مدام خودمو با بقه مقایسه میکنم و امید و انگیزه ای که داشتم رو از دست میدم، اصلا دیگه توان هیچکاری رو ندارم باز‌پارسال خیلی بهتر بودم خیلی خوش تر بودم الان که اومدم دهم یه باری به هزاران بارن اضافه شده ۲ ماهه با انواع مشاوره ها تماس گرفتم ولی خیلی حالم بده همش به مرگ فکر میکنم از طرفی از مرگ میترسن از طرفی میگم خب اینهمه زندگی میکنیم تلاش می‌کنیم سخنی میکشیم که چی؟ ، بعد توجامعه حس‌میکنم عجیب رفتار‌میکنم چون بهم میگن عجیبی من خودم خیلی از خودم بدم میاد و اعتماد به نفسم پایینه بقیه هم اینارو میگن بنظرتون چرا عجیب میشم واسه اضطرابم و حساسیتمه؟ درسته؟ خلاصه خیلی زجر‌میکشم الکی‌، الان هم کلی درس دارم نمیتونم چجوری بخونم اراده ندارم شبها اس ت م ن ا میکنم و روز بعدش نمیتونم کاری بکنم بی‌حوصله میشم چطور با اراده به اهدافم برسم؟ خیلی حالم بده خیلی خیلی خیلی بیاین تورو خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.