2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

311 بازدید | 27 پست

خانوما من دی ماه گذشته بچه ۱۱هفته سقط کردم، الان میخام دوباره باردار بشم ولی میترسم،

چه آزمایشگاه هایی برم انجام بدم بعد باردار بشم؟ 

کسی بوده دفعه دوم بچه سالم به دنیا آورده باشه؟ 

ماماهای قدیمی بهم میگن رحمت گرمه پسر داخلش نمیمونه... چیکار کنم...(پسر دختر اصلا برام مهم نیست.. فقط سالم به دنیا بیاد) 😥

مشکل غلظت خون نداری؟ بیشتر ایست قلبی های جنین مربوط به غلظت خونه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارداری اولم این‌طور شد.

ان شاءالله این سری به خوشی و سلامتی باردار شی و زایمان‌کنی.

یادت باشه باردار شدی هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنون عزیزم. برا بارداری دومی نرفتی هیچ آزمایشی بدی؟ چند هفته بودی؟

نه نرفتم البته قبلش شوهرم و خودم آزمایش های قبل بارداری رو داده بودیم و مشکلی نبود الحمدلله ولی خب این اتفاق افتاد تو ده هفته بودم که قلبش ایستاده و ۱۳ هفته تو خونه سقط شد.

این سوره حجرات رو یه دوستی بهم گفت بعد سقطم و من بعد اون توی بارداری هام میخونم از روز اولی که بی بی چک مثبت میشه تا روز زایمان.

حدیث پیامبر هستش.

نه نرفتم البته قبلش شوهرم و خودم آزمایش های قبل بارداری رو داده بودیم و مشکلی نبود الحمدلله ولی خب ا ...

چه خوب منم حتما میخونم... البته ترسیده شدم از بارداری.. گفتم برم یه آزمایش تیروئیدی چیزی بدم 

چه خوب منم حتما میخونم... البته ترسیده شدم از بارداری.. گفتم برم یه آزمایش تیروئیدی چیزی بدم

حق داری منم استرس داشتم ولی توکلت به خدا باشه خدا مراقبته.

نمیدونم. بگم برام غلظت هم بنویسه؟

بله عزیزم حتما انجام بده انشالله که چیزی نیس و ایندفعه نینی سالم و خوشگل بغل میکنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘