2777
2789
عنوان

مامان بابام دعواشون شده وحشتناک بزن بزن بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 44 پست
عزیزم مادرم خونه رو جدا کرد رفت یجای دیگه یکسال جدا بودیمدوباره عشق شوهر کردن کردبرگشت با پدرمونالان ...

چی بگم مادرت رو یه مشاوره بفرست حتما

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم برا خودم که شبیه امثال مادرتمواقعا برا ضعیف بودنمون احمق بودنمون ساده لوح بودنمون دل رحم بودن ...

بچه ها نباید تقاص ضعیف بودن شمارو بدن 

۲۱سال شاهد کتک خوردن و فحش و محدودیت و خون و خونریزی بد و بیراه تنهایی بودم 

چرا من نباید تو ی جمعی ک میرم حرفی راجب کانون خانواده داشته باشم؟چرا من باید حسرت ی خانواده خوب ب دلم بمونه؟چرا باید حتی تو خوابم هم دعوای پدر مادرم بیاد سراغم؟چرا باید از استرس اینا هرلحظه دستام بلرزن؟

واقعا اگه ضعیفید بچه نیارید

داغون میکنین بچه هاتونو

ببین گلم هیچ کس مسئول بلاهایی که سر آدم میاد نیست و هیچ انسانی جز خودش دلسوزتر و بفکر تر خود آدم نیست مادر شما صد در هزار اشتباه کرده عجولانه تصمیم گرفته و دوباره برگشته به زندگی گوهیش که قبلا بود الان شما هم یکبار دوبار برید فرضا از دست باباتون نجاتش بدید چه فایده باز همون آش و همون کاسه از قدیم گفتن کاسه داغتر از آش نمیشه شما که نمی‌تونید هر بار برید زیر مشت لگد باباتون تا مامانتون جمع کنید از زیر دست و پاش ولی مادرتون حرکتی نکنه و باز دوباره همون بساط خود مادرتون باید به فکر باشه تا کی میخواد کتک بخوره در ضمن مادرتون الان یه زن کامله چند تا بچه داره به فکر خودش نیست به فکر شماها هم نیسا که الان تو شدی این واقعا درک نمیکنم برو کلفتی کن ولی سعی کن زیر بار زور نرو پشتوانه ندارم از خدا بالاتر 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

بچه ها نباید تقاص ضعیف بودن شمارو بدن ۲۱سال شاهد کتک خوردن و فحش و محدودیت و خون و خونریزی بد و بیرا ...

هیچ بچه ای مستحق این شرایط نیست و هبیچ زنی هم مستحق همچین شوهری

من اگه بتونم به طلاق بریم مثل مادرت دوباره بر نمیگردم اون زندگی یک ساله مادرت رویای منه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

اره بابا بعضیا مازوخیسم میگن فک کنم دوس دارن بهشون ظلم بشه بعدشم معمولا شخصیت قربانی دارن مظلوم نمای ...

وای لعنتی همشم میگه ازم دفاع کنین 

چ دفاعی کنم😂😂😂چقد دفاع کنم من 

من ۲بار دفاع کردم ازت خونتو جدا کردی 

باز برگشتی 

چقد دفاع کنم

عزیزم مادرم خونه رو جدا کرد رفت یجای دیگه یکسال جدا بودیمدوباره عشق شوهر کردن کردبرگشت با پدرمونالان ...

چه دیوونه ای بوده مادرت  راست میگن آدم وقتی تفکر نکن و به عاقبت کارش فکر نکنه و آروم آروم جلو نره عاقبتش میشه نابودی 

وای لعنتی همشم میگه ازم دفاع کنین چ دفاعی کنم😂😂😂چقد دفاع کنم من من ۲بار دفاع کردم ازت خونتو جدا ک ...

ولش کن عقل داشت یک کم فکر می‌کرد که چی مثلا یه نره هر رو سر شما ها باشه خب بیا اون نر خر هر روز داره کت میزنتت بسه دیگه چقدر شماها باید برید دعوا دعوا ببینید بشنوید