2777
2789
عنوان

مامان بابام دعواشون شده وحشتناک بزن بزن بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 44 پست
ببین گلم هیچ کس مسئول بلاهایی که سر آدم میاد نیست و هیچ انسانی جز خودش دلسوزتر و بفکر تر خود آدم نیس ...

۲بار خونه رو جدا کرد

بخدا ۲ بار تموم توی روی تک تک فامیل وایستادم ازش دفاع کردم

چقدرررررر بخاطرش از پدرم کتک خوردم قشنگ یادمه تا یکماه از خونه نرفتم بیرون صورتم پر از کبودی و ورم بود 

من بخاطر این زن ب اسم مادر خیلی کارا کردم

هر ۲ بارم منو سنگ روی یخ کرد رفت 

دیگه دخالت نمیکنم!فقط میخوام خودمو ارتقا بدم ب یجایی برسم و برای همیشه از این خانواده خودمو خواهرمو بکشم بیرون و بریم ی زندگی سالم عین همه مردم داشته باشیم

هیچ بچه ای مستحق این شرایط نیست و هبیچ زنی هم مستحق همچین شوهریمن اگه بتونم به طلاق بریم مثل مادرت د ...

انشالله توی زندگیت معجزه ای رخ بده و همه چی همونطور ک دلت میخواد خدا برات بچینه عزیزدلم🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله توی زندگیت معجزه ای رخ بده و همه چی همونطور ک دلت میخواد خدا برات بچینه عزیزدلم🤍🌱

مرسی عزیزم

توصبه ام به شما و دوتا دخترام اینه هیچ وقت خودتونو در گیر برزخ ما مادرا نکنید

هرکاری ما انجام دادیم شما برا آیندتون ازش درس بگیرید

شما مثل ما ضعیف نباشید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خودت دخالت نکن ولی زنگ بزن اورژانس اجتماعی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

۲بار خونه رو جدا کردبخدا ۲ بار تموم توی روی تک تک فامیل وایستادم ازش دفاع کردمچقدرررررر بخاطرش از پد ...

خوب میکنی عزیزم این وسط مادرتون قیافه مظلوم رو به خودش گرفته که یک ظالم داره بهش ظلم میکنه خب خودت کردی نیا نگو زمین و آسمون اینکار و کردن نشین بگو تو درست کن تا خودت مادر جان نخوای به من چه تو ۲ بار رفتی یکبار اشتباه کردی دفعه دوم چرا  و جای شما و مادرتون گویا بر عکس شده گلم  شما دارین واسه مادرتون مادری میکنید تا اون برای شما  گلم به زندگی خودت برس به ارتقای خودت برس هیچ کس مسئول اشتباهات کس دیگه نیست فهمیدی اگر شما هم یک روز اشتباه کردی خودت باید جمع کنی اونیکه میاد کمکت باید با عقل  ببینی واقعا درست میگه یا نه بعد عمل کنی بهش 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خوب میکنی عزیزم این وسط مادرتون قیافه مظلوم رو به خودش گرفته که یک ظالم داره بهش ظلم میکنه خب خودت ک ...

بخدا دقیقا انگار من دارم مادری میکنم براش!

من پول تو جیبی هامو جمع میکنم هرسال واسه خودم ی تیکه وسیله میخرم ک اگه یروزی شوهر خواستم بکنم ۴تا چیز داشته باشم...والا ما هرکی میاد مامانم میگه جهاز برا چته ما نداریم😐درحالی ک دارناااااا 

میگم زن حسابی برا چته اینهمه جمع میکنین ببخشید میمیرید میمونه برا منو خواهرم 

هی میگم ی ماشین برا منو خواهرم بخرید پول ۱۰ تا ماشین تو حسابتونه 

نمیدن ک نمیدن

مثل گداها زندگی میکنن

مادرتون نشسته به حرف خاله پیر زنها گوش داده که اه زشته طلاق گرفتی مردم چی میگن تو جامعه چطوری میخای باشی و فلان و بهمان یکبار نگفته خب این ها نیروهای شیطانین  که دور برم گرفته برگردم که چی بشه یکبار با عقل و منطق فکر نکرده که بابا ابن بشر من و هر روز زیر مشت و لگد سیاه و کبود می‌کرد بچه‌هام آرامش اعصاب نداشتن و ندارن چه فایده باز برگشت به خدا بچه ها ی طلاقی که محبت لااقل یک طرف رو کامل دریافت میکنن بهتر از بچه هایی هستند که هر روز شاهد خورد شدن استخوان خون و خونریزی و فحش و ناسزا 

بخدا دقیقا انگار من دارم مادری میکنم براش!من پول تو جیبی هامو جمع میکنم هرسال واسه خودم ی تیکه وسیله ...

اگه پول تو حسابش داره خب جمع کنه بره واسه چی مونده واسه کتک خوردن یا روانی کردن دختراش 

نه واسمم مهم نیست داشتم ناهار میخوردم شدن بزن بزن اومدم طبقه پایین در اتاقم بستم اهنگ گذاشتم

خوب کردی،وقتی یه زن خودش تحقیرشدن رو دوست داره چرا ازتو توقع دارن بری جداشون کنی که فردا بازم بهت بگه مامشکلی نداریم‌پدرت باتو مشکل داره