2777
2789
عنوان

دچارش هستین

52 بازدید | 2 پست

دچارشید؟ یک زندگی معمولی و تکراری؟

با اتفاقات جدید کم و محدود !

خیلی وقتا تلاش میکنم رنگ و بو بهش اضافه کنم 

کلاس جدید میرم، مغازه های جدید میرم ، کتاب جدید میخرم ، فیلم جدید میبینم اما با وجود مادر بودن، فرصتی برای ادامه دار شدن این روند نیست و خستگی ، رشته ی پیوستگی کارامو پاره می‌کنه!

گاهی هم وسط خستگی خودمو بلند میکنم ، میرم بیرون، قشنگ خودمو بلند میکنما یعنی یه لحظه از تلاش برای سر پا ایستادن دست بردارم کف زمین پخش میشم ، ولی ادامه میدم.

جدیدا حس میکنم ضعیف تر شدم و کمتر زورم میرسه خودمو بلند کنم.

رویا میبافم و منتظر میشم براشون، بیشترشون نمیشه یا آنقدر طول می‌کشه که ناامید میشم. 

و باز حس میکنم یه جون از جون هام کم شده. 

شما چجوری تو روزای سخت و ناامیدی ، خودتونو سرپا میکنید؟

اگه بچت زیر دو سال ه عادیه

سفر هم خیلی تاثیر داره و زندگی رو از روزمرگی درمیاره که بخاطر شرایط الان خیلیا نمیتونیم بریم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

اگه بچت زیر دو سال ه عادیهسفر هم خیلی تاثیر داره و زندگی رو از روزمرگی درمیاره که بخاطر شرایط الان خ ...

ممنون عزیزم آره خیلی دلم میخواد برم انشاالله برنامه اش رو دارم.

آره زیر دوساله و من خودمم کمر درد دارم نمیتونم طولانی بشینم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.