2777
2789

یعنی خوشش نمیاد؟ یا ذاتا ادم جدی‌ایه؟

یه نفر هست که بیشتر وقتا وقتی منو دوستام با شوخی میکنیم ، جدی جواب میده یا اینکه نمیخنده

مگه اینکه حالا خیلی بامزه باشه و کلا با احتیاط شوخی کنیم

چرا اینطوره؟

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

منم اینجوری ام 

جنبه ندارم بعضیا اینجوری ان

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مدل شوخی کردنتون خوشش نمیاد و احتمالا آدم جدی هست

اون خب کلا یکم ادم سفتیه ، بین ما هم غریبه‌ست و زیاد صمیمی نیستیم ، ببین بنظر تو شوخیای ما توهین امیزه؟

مثلا زیاد درس می‌خونه ، بچه‌های ما قبل امتحان جلوی خودش گفتن فلانی کتابو جویده ، اصلا واکنش نشون نداد

یا اینکه همیشه با دخترخالش میره همه جا و خیلی دوستن ، یسری تنها بود ما با شوخی گفتیم چه عجب ی بار تنها دیدیمت. بازم نخندید.

خب چرا باید همه از شوخی خوششون بیاد کلا اصل و پایه رو بر این بذار شوخی نکنی خیلی وقتا آخر شوخیا دلخو ...

درست میگی

هر چند جمع دوستانه‌ی ما کلا بر پایه‌ی شوخی و مسخره بازیه

میشه کامنت قبلیمو بخونی؟

جنبه نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

از شوخی های شما خوشش نمیاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

از شوخی های شما خوشش نمیاد

منم اینجور احساس میکنم ، دو تا کامنت بالاتر نوشتم چیا میگیم ، میشه نظرتو بگی؟

اون خب کلا یکم ادم سفتیه ، بین ما هم غریبه‌ست و زیاد صمیمی نیستیم ، ببین بنظر تو شوخیای ما توهین امی ...

خب نگین بهش اینجوری شاید چون خیلی صمیمی نیست فکر میکنه دارین مسخره ش میکنین البته اینا بیشتر به مسخره میخوره تا شوخی

یزارین طرف با جمعتون راحت بشه صحبتای عادی کنین بعدا شوخی کنین

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)