2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن جنین

96 بازدید | 5 پست

سلام ، شده کسی تو شش هفته و پنج روزگی در سونو جنینش تشکیل نشده باشه ؟ و بعد با داروهای دکتر دو هفته بعد تشکیل بشه ؟ دکتر گفت ۱ درصد احتمال داره ،

و برای اون ۱ درصد تو این دو هفته کلی شیاف پروژسترون و آمپول ناکسپرین و استروژن دارم مصرف می کنم . خودم کامل امید بریدم و تمام گریه هامم کردم . ولی نمی دونم چرا دکتر این داروها رو داد .

من شش هفته وپنج روز قلبش زد تو هشت هفته ایست قلبی کرد دقیقا حال دلت درک میکنم

خیلی غم انگیزه .. 😔 من بعد حدود دو سال انتظار وقتی امید بریده بودم از طبیعی باردار شدن ، طبیعی باردار شدم . البته اونم به لطف دکتر پاکروش بود که عفونت و تشخیص داد و درمان کرد و بعدش باردار شدم . اما خوب جنین تشکیل نشد . 😔 . حال دلمون مثل هم هست الان . 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی غم انگیزه .. 😔 من بعد حدود دو سال انتظار وقتی امید بریده بودم از طبیعی باردار شدن ، طبیعی بارد ...

من که هر روز گریه میکنم تو تنهایی چون امیدی ندارم دوباره باردار بشم مگر اینکه خدا خواسته پیش بیاد 

انشالله به زودی یه بارداری راحت داشته باشی عزیزم 

من که هر روز گریه میکنم تو تنهایی چون امیدی ندارم دوباره باردار بشم مگر اینکه خدا خواسته پیش بیاد ان ...

منم خیلی اُمیدی ندارم ، مطمئن نیستم که برای درمان دکتر بود این بار که شدم یا اینکه شانسی بود ، ولی از اونجایی که دقیقا بعد از درمان دکتر بود ، می گم شاید پس هنوز اُمیدی باشه ، اما خوب خیلی اُمیدوار نیستم و خیلی مطمئن نیستم . ممنونم عزیزم . ایشالله برای شما هم اونچه که آرزومندشی به خوبی اتفاق بیفته .