2777
2789
عنوان

به نظر شما با سه تا بچه و ابن شرایط سرکار برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 128 پست
۳۴ سالمه.چه کلاسی آخه.نمیدونم آخه این کلاسا هزینه زیاد و سرمایه گذاری جهت تبلیغات و...میخواد.مثلا هم ...

آره اینم هست ولی من ده سال دیگه رو میبینم شما دو ماه دیگه رو که میخوای بریز بپاش کنی...خلاصه یه راه میانه رو برو اگر هم همین کار رو رفتی پس انداز مخفی داشته باش حتما! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اینم هست ولی من ده سال دیگه رو میبینم شما دو ماه دیگه رو که میخوای بریز بپاش کنی...خلاصه یه راه ...

خب ب نظرم همینم فعلا کافیه برام تا موقعی ک دخترا ب سن هجده سالگی برسن و شاغل بشن.

امیدوارم بتونم مفید باشم براشون

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شوهرم قانع هستش متاسفانه.من اصلا دوس ندارم این اخلاقشو.در پی رفاه بیشترم برای بچه هام.تا برن مدرسه د ...

من تازه سنم از تو بیشتر بود ولی صبر کردم دختر کوچیکم رفت مدرسه با خیال راحت به برنامه های خودم رسیدم 

اتفاق یه بار میوفته خدانکرده یکیشون بیوفته چشمش ، سرش آسیب ببینه رفاه به چکارش میاد ، همه هم تورو سرزنش میکنن که تنهاشون گذاشتی ،همین شوهرتم یقه تو میگیره 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اول اینکه اشتباه تمام مسئولیت زندگی رو دوش خودت و بچه نه ساله بندازی.دوم اگه میخوای بری به همسرت بگو ...

خب من نمیتونم منتظر باشم ک همسرم سرعقل بیاد.شاید اصلا درست نشد.و دقیقا ب همین علت ک مسئول بچه هام میخام شاغل بشم.

خب ب نظرم همینم فعلا کافیه برام تا موقعی ک دخترا ب سن هجده سالگی برسن و شاغل بشن.امیدوارم بتونم مفید ...

خدا حفظت کنه براشون! خیلی خوبه عزیزم من با کار کردن و درآمد داشتن خیلی موافقم حس ارزشمندی میده بهت ... فقط نمی‌خوام فرسوده بشی واسه همین میگم اگر رفتی پس انداز کن تا بتونی روی خودت هم سرمایه گذاری کنی

این همه کارمند خانوم داریم سرکار، بچه هم دارن مشکلی هم ندارن .. اونا از 9ماهگی بچه رو میذارن خونه می ...

اکثرا میزارن مهد.منتها من چون دوتا کوچولو دارم همه حقوق میره واس مهد و فایده نداره

من تازه سنم از تو بیشتر بود ولی صبر کردم دختر کوچیکم رفت مدرسه با خیال راحت به برنامه های خودم رسیدم ...

باید هماهنگ باشم باهاش اگ خونه بمونه من برم سرکار

خدا حفظت کنه براشون! خیلی خوبه عزیزم من با کار کردن و درآمد داشتن خیلی موافقم حس ارزشمندی میده بهت . ...

قطعا پس انداز میکنم.دوس دارم طلا بخرم ماهی یه گرم براشون.بالاخره ب دردشون میخوره.ممنونم عزیزم لطف داری.

میرسم.الانم کلا سه چهارساعت بیشتر نمیخابم.خوابم خیلی کمه.تو کار خونه هم بسیار فرز و تیزم.سریع آشپزی ...

پس برو خوبه کار. ولی من الان سرکار میرم دیگه میام خونه جون تو بدنم نیست واقعا شام بزارم ظرف شستن اینا با شوهرم

خب هفت سال خیلی کوچیکه.کوچیکترا چن سالشونه؟

یکیش ۵ آخری هم ناخواسته بود که ۲ سالشه درسته ۷ سال خیلی کوچیکه ولی کاراشو ببینی فک میکنی ۱۵ سالشه داداشش رو میبره دستشویی میشورش لباساش کثیف بشه زود عوض می‌کنه بعد ازظهر یکیشو سوار کالسکه میکنه میبره دم در میگردونه کلا این بچه عجیب الخلقه اس البته ۷ نیست دیگه ۴ ماه دیگه ۸ میشه

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

من تازه سنم از تو بیشتر بود ولی صبر کردم دختر کوچیکم رفت مدرسه با خیال راحت به برنامه های خودم رسیدم ...

استرس گرفتم😟واقعا نمیدونم چیکار کنم

یکیش ۵ آخری هم ناخواسته بود که ۲ سالشه درسته ۷ سال خیلی کوچیکه ولی کاراشو ببینی فک میکنی ۱۵ سالشه دا ...

ماشاالله.منم واقعا نمیدونم چیکار کنم.دختربزرگم دوس داره برم سرکار.ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم.از یه طرف میترسم از یه طرف دیگه بشدت ب پولش نیاز دارم.هم برای خودم هم اینکه حس خوبی داشته باشم

باید هماهنگ باشم باهاش اگ خونه بمونه من برم سرکار

وای چراااا هماهنگ کنی اون بمونه خونه تو بری

درواقع اونو توجیه کن بره تو بمون 

درواقع درامد تو جایگزین درامد اون میشه چیزی اضافه نمیاد 

اگه بخوای چیزی اضاف بشه باید هردو برید سرکار نه اون بمونه تو بری

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰