2777
2789
عنوان

به نظر شما با سه تا بچه و ابن شرایط سرکار برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 128 پست
پس برو خوبه کار. ولی من الان سرکار میرم دیگه میام خونه جون تو بدنم نیست واقعا شام بزارم ظرف شستن این ...

نه من همه چیو از شب قبل آماده میکنم غذاها رو.من حتی واسه زایمانامم تا لحظه آخر قبل از بستری شدن کلی غذا درست کردم گذاشتم یخچال ک مامانم خسته نشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
خب من نمیتونم منتظر باشم ک همسرم سرعقل بیاد.شاید اصلا درست نشد.و دقیقا ب همین علت ک مسئول بچه هام می ...

منتظر نشو کاری کن که خودش به تنگ بیاد و بلند شه از جاش. دوستی خاله خرسه نکن. الان مسئولیت شما نگهداری و مراقبت از اون بچه هاست نه پول بیشتر. به قول اون خانومه بیفته چشمش کاری بشه یا هر چیز دیگه،اون دو قرون بیشتر رو میخوای چکار کنی. ده برابر بیشتر شو باید صرف درمانش کنی آخرم خوب نمیشه. عاقلانه فکر کن. تو الان باید دست بچه هاتون بگیری ببری پارک و تو خونه غذای سالم و تازه بهشون بدی و تو آغوشت بگیریشون . مرد زیاد بیکار بشینه آخرش یه دسته گلی به آب میده. تو هم که درگیر دو قرون پول درآوردنی. تا پول دستتون اومد سریع برو طلا بخر تا پول دیگه نباشه و مجبور بشه بره سرکار درست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چراااا هماهنگ کنی اون بمونه خونه تو بریدرواقع اونو توجیه کن بره تو بمون درواقع درامد تو جایگزین ...

اون درآمدش جداست همش صرف ساخت خونه تو روستا میشه یا برای قسط لوازم و چیزای بزرگ خرج میشه.یا خونمونو بزرگتر کنیم میره برای قسط خونه .من درآمدم و میخام مثلا واسه تفریحات بچه ها.با یه موقع میرم سرکوچه مغازه ای جایی.به لباسی خوشم میاد بخرم

ماشاالله.منم واقعا نمیدونم چیکار کنم.دختربزرگم دوس داره برم سرکار.ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم.از یه ...

اگه دخترت راضیه برو چون دختر خاله منم خودش اینجوری میکنه از الانم همش میگه بهم آشپزی یاد بده به زور میخواد ظرف بشوره خودش علاقه داره اما اگه بعدا دیدی دخترت داره اذیت میشه نرو

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

منتظر نشو کاری کن که خودش به تنگ بیاد و بلند شه از جاش. دوستی خاله خرسه نکن. الان مسئولیت شما نگهدار ...

گفتم پایینتر.شوهرم داره خونه میسازه تو روستا.عمده درآمدش میره اونجا.بعدش شخصیتش جوریه ک قانع هستش من نیستم.بلند پروازم.پس میخوام خودمم تلاش کنم

مثلا یخچالی ک من میخوام دویست میلیونه اون میگه پنجاه میلیونیش و بخر.اینجوری اختلاف داریم.

یا میگه سالی سه چهار دست لباس کافیه واس دخترا.خب کمه از نظر من‌.من توقعم بیشتره.من دوست دارم بچه هامو ببرم گردش و تفریح و رستوران.عملا پولی براش نمیمونه .درسته آینده ی دخترام تامینه ولی از حالشونم باید لذت ببرن یا نه؟؟

من مسئول حال الان دخترام بشم،شوهرمم مسئول آیندشون.نمیشه؟

اگه دخترت راضیه برو چون دختر خاله منم خودش اینجوری میکنه از الانم همش میگه بهم آشپزی یاد بده به زور ...

میگه برو سرکار منو ببر گردش و اینو بخر اونو بخر و...

خب بچه ها هم پول و دوست دارن

میگه برو سرکار منو ببر گردش و اینو بخر اونو بخر و...خب بچه ها هم پول و دوست دارن

خب برو عزیزم یکارس پیدا کن زیاد خسته نشی

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

منتظر نشو کاری کن که خودش به تنگ بیاد و بلند شه از جاش. دوستی خاله خرسه نکن. الان مسئولیت شما نگهدار ...

بعدشم متاسفانه اونقدر قانع هستش ک اصلا ب تنگ نمیاد.چون اجاره هم نمیدیم تحت فشار نیست.نون پنیرم بزاری جلوش میخوره.منم بخام خرج اضافه کنم میگه چ خبره نمیخاد.البته ک بهترین خورد و خوراکم واس بچه ها فراهم میکنه.ولی تفریحاتشون و اصلا ب فکر نیست نهایتش پارک سر خیابون ببره

دختر اخریت خیلی کوچیکه فقط ولی درعوض بزرگه 9 سالشه دیگ عاقل شده و اینکه بچه توجه مالی میخاد برو سرکا ...

دختر کوچیکم و زود از پوشک گرفتم مشکل ندارن از نظر دسشویی رفتن.دختر وسطیم بسیار مستقله همه کاراش از غذا خوردن و تعویض لباس و پوشیدن کفش و بازی کردن و...با خودشه با اینکه چهارسالشم تموم نشده.دختر بزرگمم عاقله شکر خدا.منتها موندم چیکار کنم دیگه

مابقی نمیمونه خرج خورد و خوراک میشه دیگه.اصلا چیزی نمیمونه.ماهی فقط بیست میلیون خرج خورد و خوراک میشه

.من کار و میخوام واسه مسائل مالی فرعی مث تفریحات بچه ها.

به کار اشتباهش بها نده وظیفه شما الان نگهداری بچه هاستبفرست بره اسنپ کار کنهیا چه میدونم جایی نگهبان ...

نمیره چیکارش کنم.تو پست ها توضیح دادم.خرج کلان زندگی دستشه

من پولو میخام واسه مسائل مالی فرعی مثل تفریحات دخترام

اصلا درآمدش ثابت نیست که.کار دولتی نیست که

ب منم نمیگه ک چقد پول داره وفلان..

اصلا باقی مانده نداره همش میره خرج زمین تو روستا.میگه اون واجبه