2777
2789
عنوان

به نظر شما با سه تا بچه و ابن شرایط سرکار برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 128 پست
من خالم با ۳ تا بچه میره سرکار بزرگه ۷ سالشه دخترم هست که مراقب داداشاش هست ولی خدایی سخته واسه یه ب ...

خب هفت سال خیلی کوچیکه.کوچیکترا چن سالشونه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به هیچی ندارم ولی بچه هات نرمال نیستن که تا دوازده ظهر خوابن😧فوق فوقش بچه باید نه نه ونیم بیدا ...

منی ک دخترام الان کنارم خوابن 😶😐

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
دختربزرگم ماشاالله خیلی عاقله سنش کمه منتها ببینید اصلا بهش نمیاد کلاس سوم باشه فک میکنید اول دوم را ...

عزیزم منم شرایط تورو داشتم ولی ۲-۳ سال صبر کن خودتو بچه‌ هات به رفاه کمتر قناعت کنید جون و سلامت بچه خیلیییییییی مهمتر از رفاهه بزرگتر که شدن بزار پیش دبستان و مدرسه تو یه شیفت برو 

شوهرت هم اگه بهش فشار بیاد یا صلاح بدونه میتونه بیشتر کار کنه 

به دختر بزرگت بسپاری به مادرت بسپاری به همسایه بسپاری، استرس خطر .... که ۴ ماه بری سرکار ؟ این ۴ ماه چقد میدن که جبران زحمت و ریسک خودتو بقیه باشه ؟

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
کار خوبه چون بلاخره کمکی میشه برا خودت .ولی این بدون کل انرژی آدم گرفته میشه بعدش میتونی بیای کار خو ...

میرسم.الانم کلا سه چهارساعت بیشتر نمیخابم.خوابم خیلی کمه.تو کار خونه هم بسیار فرز و تیزم.سریع آشپزی میکنم و ب کارام میرسم

بلد نیستم.یه آنلاین شاپ فروش غذا داشتم اصلا فایده نداشت.خیلی هم غذاهام عالی بود

چند سالته؟! میخوای یه دو هفته امتحانی برو اما من باشم به جای کار میرفتم کلاسی که دو سال بعد ازش درآمد خوب داشته باشم... هزینه نوجوون ها بیشتره الان یه کاری یاد بگیر که پنج سال دیگه بتونی ساپورتشون کنی!

عزیزم منم شرایط تورو داشتم ولی ۲-۳ سال صبر کن خودتو بچه‌ هات به رفاه کمتر قناعت کنید جون و سلامت بچه ...

شوهرم قانع هستش متاسفانه.من اصلا دوس ندارم این اخلاقشو.در پی رفاه بیشترم برای بچه هام.

تا برن مدرسه دیر میشه آخه سه چهارسال پنج سال مونده.

خودمم نمیدونم چیکار کنم.

عزیزم کارکردن با بچه خیلی سخت تره منم شاغلم از این جهت سخت تره ک واقعا تا میرسم خونه غذا بزار تمیزکاری کن ولی اینکه از خستگی کار سرمو میزارم روبالش خداروشکر میکنم تا اینکه قبلا همش تا سه صب تو اینستا میچرخیدم البته من با اینک وضعیت مالی همسرم اوکیه اما چون رضایت نمیداد ب کار کردنم و واقعا افسرده شده بودم انقد ک همش کار خونه بکن وبیرون برم و با دوستام باشم روند تکراری داش برام قبول کردم خرج مدرسه دخترم مث سرویس و خوراکی و لوازم تحریرو اردو اینا با من باشع کلا الانم هست و راضیم البته من یکم زیاد از حد ولخرجم تا الان پس انداز نداشتم حالا مدارس تموم بشه مخارجم کمتر میشه انشاالله توهم ی کار خوب پیدا میکنی این فروشگاه مواد غذایی ک گفتی خیلی خوبه پیگیری کن

حیوان مورد علاقم: اکسم

زیاد نیس سه چهارساعت.خودشم دوس داره لیست مینویسه مامان سرکار بری اینارو برام میخری

عقل و مصلحتت رو دست بچه نده

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
چند سالته؟! میخوای یه دو هفته امتحانی برو اما من باشم به جای کار میرفتم کلاسی که دو سال بعد ازش درآم ...

۳۴ سالمه.چه کلاسی آخه.نمیدونم آخه این کلاسا هزینه زیاد و سرمایه گذاری جهت تبلیغات و...میخواد.

مثلا همینجا یه خانومی بود میگف آنلاین شاپ لباس کودک داره منتها نزدیک یک میلیارد هزینه تبلیغات و...کرده.

اول اینکه اشتباه تمام مسئولیت زندگی رو دوش خودت و بچه نه ساله بندازی.

دوم اگه میخوای بری به همسرت بگو کار خونه با تویه. پخت و پز و نظافت و رسیدگی به بچه‌ها و شستشو و تفریح بچه‌ها.

سوم یعنی چی مرد بشینه خونه و رفتار اشتباه شو با بهانه افسردگی توجیه کنه. باید بره دکتر دارو بگیره.

صبر کن تا اون طفلی ها بزرگتر بشن بعد برو سرکار. تو و همسرت مسئول اون سه تا بچه هستین و باید به بهترین شکل ازشون مراقبت کنید.

بعدا هر موقع سرکار رفتی تقسیم وظایف کن.

شوهرم قانع هستش متاسفانه.من اصلا دوس ندارم این اخلاقشو.در پی رفاه بیشترم برای بچه هام.تا برن مدرسه د ...

دختر اخریت خیلی کوچیکه فقط ولی درعوض بزرگه 9 سالشه دیگ عاقل شده و اینکه بچه توجه مالی میخاد برو سرکار بسپر ب خدا و اگر کسی نزدیکته بگو بیان سربزنن خوودتم روزی چندبار زنگ بزن بهشون یا بگو حتما سرهرچیز بهت زنگ بزنن حرف بزنن باهات وسایل خطرناکم دور کن براشون فلش پر کن کارتون بببینن ولی خط بحث پوشک و دسشویی رفتن کوچیکا هم هست در کل اونو در نظر نگیریم بچه هات مستقل بار میان و بعد ها قدردانت میشن

حیوان مورد علاقم: اکسم

عزیزم کارکردن با بچه خیلی سخت تره منم شاغلم از این جهت سخت تره ک واقعا تا میرسم خونه غذا بزار تمیزکا ...

این فروشگاه نزدیک خونمونم هس پیاده میتونم برم بیام.

من اگ سرکارم نرم مشکل چندانی نداریم.منتها تو رفاه نیستیم دیگه.منم دنبال رفاه بیشتر برای دخترامم