2777
2789
عنوان

خانم سی ویک ساله پزشک و همسر پزشک

259 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من یکی از دوستانم خودش و همسرش پزشکن و همسن همن خونه گرفتن ماشین گرفتن هر دو هم سی سالشونه

اطرافیان بخصوص زنای فامیل که همسن دوستم هستن خیلی بهشون میگن وااا چرا بچه نمیارین شما که همه چی دارین

ولی خب اونا شرایطشون متفاوته  و میخوان روی مهارت های خودشون و شغلشون تمرکز کنن و تخصص بخونن

و دوستمم خیلی با حرف بقیه اذیت میشه

نمیدونم چی بهش بگم

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی محلی به اطرافیان خودش بهترین راهه

بگو به راهش ادامه بده تا با موفقیت های بیشتر چششون رو دربیاره😊

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

مشخصه خودت هستی. ولی اصلا توجه نکن تا بی خیال شن.

ما تو اقوام داریم بیست ساله ازدواج کردن بچه ندارن. همه یادشون رفته. فقط یکی دوسال بهشون میگفتن. بعدش دیدن اینا اصلا به کتفشونم نمیگیرن کسی چیزی نگفت دیگه

چی بگی. دوست ندارن دیگ زندگی شخصی خودشونه

نه منظورم اینه چی بگم که اروم شه 

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

مشخصه خودت هستی. ولی اصلا توجه نکن تا بی خیال شن.ما تو اقوام داریم بیست ساله ازدواج کردن بچه ندارن. ...

نه من نیستم من قصد بارداری دارم

ولی دوستم به هیچ عنوان قبول نمیکنه

مشخصه خودت هستی. ولی اصلا توجه نکن تا بی خیال شن.ما تو اقوام داریم بیست ساله ازدواج کردن بچه ندارن. ...

منم بهش همینا رو میگم

حتی یه مامانبزرگ داره شوهرش که هی بشون میگه چی میخواین از دنیااا شما که همه چیز دارین من میمیرم و شما بهم نوه ندادین

حتی بذاشون کادو لباس بچه میخرن و هی تحت فشارشون میذارن