2777
2789
عنوان

کسایی ک تاثیرش رو توی زندگیشون دیدن.....

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 31 پست
عزیزم همین کارو بکنید از دعاهای مفاتیح بخونید نماز شب بخونین روزه هم به زمان برکت میده هفته ای ۲ روز ...

نماز اول وقتم راستش خیلی وقته ک عقب میوفته😟😟😟 خودم هم خیلی نازاحتم،روزم بی برکت شده.اصلا شروع و پایان روزم رو نمیفهمم

بجه شیر میدم نمیتونم روزه بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز اول وقتم راستش خیلی وقته ک عقب میوفته😟😟😟 خودم هم خیلی نازاحتم،روزم بی برکت شده.اصلا شروع و پ ...

پس قرآن بیشتر بخونین یا بذارین پخش بشه سوره نور جن طلاق نسا

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
عزیزم همین کارو بکنید از دعاهای مفاتیح بخونید نماز شب بخونین روزه هم به زمان برکت میده هفته ای ۲ روز ...

ممنونم عزیزم...

خودم حس میکنم بعد تولد ی ک برای دخترم گرفتم همه چیز زندگیم بهم ریخته

همون موقع تولد دخترم هم ک تموم شد تا سه جهار روز مریض بودم توی خونه با اینوه قبلش مشکلی نداشتم  

اونم زياد گفتم الان ي مدت  ديگه هيچ ذكري نميگم

چرا عزیزم؟

رابطتو با خدا حفظ کن ،نذار مثل من بشه کل زندگیت بهم بریزه بعد ب فکر بیوفتی....

امروط با خودم فکر میکردم اگه توی همین حین ک بی نمازی میکنم از دنیا برم چی میشه؟؟هیچ کس از یک ثانیه بعدش خبر نداره

اینو از ته قلبم قبول دارم ولی .....

عزیزم این که میگی بعد تولد دخترت این طوری شدی به چشم اومدین  

صدقه بدید به یه فقیر که میدونید مستحقق کمک هست ..

نماز اول وقت موثر برای دوری از چشم  

بعد هر نماز صد مرتبه استغفار بگید 

روزی دو مرتبه صبح و عصر سوره ناس و فلق هر کدوم سه بار بخون   

اینا انجام بدید چشم زخم ازتون دور میشه ان شالله

میدونم روزای خوبم میرسه    
عزیزم این که میگی بعد تولد دخترت این طوری شدی به چشم اومدین   صدقه بدید به یه فقیر که میدونید ...

حتما سعی میکنم انجامشون بدم

ممنون عزیزم

خیلی شرایط بدی هستش،کنترل همه جیز از دستم در رفته،قبلا کوچکترین چیزی توی خونم جا ب جا نمیشد همه چیز همیشه مرتب ولی حالا....نه خیلی فرق کرده

خودم هم همش سردرگمم

واقعاً نسبت ب زندگيم نا اميدم نه واسه خودم دعا ميكنم ميگيره نه خانوادم 

والا دورو برم افرادي ك اصلاً لاي قرانو باز نميكنن زيادن ولي همشون زندگيشون خوب شوهراي وفادار وضع ماليشون رو براه بخاطر همين خيلي دل شكسته ام خدا حداقل دعايي ك واسه خانوادم ميكنمم جواب نميده

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
واقعاً نسبت ب زندگيم نا اميدم نه واسه خودم دعا ميكنم ميگيره نه خانوادم  والا دورو برم افرادي ك ...

عزیزم شاید دلیلش اینه ک خدا دوست داره بیشتر صداش بزنی ،بیشتر وقتتو براش بذاری

کار خدا بی حکمت نیست،حتما خیری توش هست...

قهر با خدا نتیجه ی خوبی نداره،شما ب بندگی خودت ادامه بده،خدا کار خودش رو خوب بلده.خیالت راحت