2777
2789

سلام وقتتون بخیر

ممنون میشم اگه تا انتها پیامم رو بخونین و راهنمایی کنین ؛ براتون آیت الکرسی میخونم و لایکتون میکنم در نهایت 🤍

من پشت کنکوری هستم و 403 سال اول کنکورم بود هیچی نخوندم و سطحم بخاطر همین ضعیف بود شرایطش رو اصلا نداشتم متاسفانه درگیری ذهنی خیلی اذیتم میکرد وضعیت خونمون خیلی نابسامان بود خلاصه که اصلا مجاز به انتخاب رشته نشدم

پشت موندم و امسال سال 404 دومین کنکورمه اما متاسفانه بازم هیچی نخوندم و تمام اتفاقات پارسال تکرار شد به عبارتی درس نگرفتم و تا به خودم اومدم دیدم بازم گند زدم و هیچ تایمی ندارم امسال هم بعید میدونم مجاز بشم چون کلا از درس فاصله گرفتم

کلا از دانش آموزی که همیشه معدل الف بود و از برترین‌ های کلاس که بهترین نمره هارو داشت تبدیل شدم به کسی که حتی خودمم نمیشناسمش هرگز فکر نمیکردم کنکور برام یه سد و مانع همیشگی بشه خیلی افت تحصیلی داشتم دوران دبیرستان و وضعیت درسیم داغونه

درسته وضعیت الانم بخاطر کم کاری خودمه و مقصر خودمم تا حد خیلی زیادی ولی شرایطی که ازش حرف میزنم زندگی با نامادری توی یه خونه نسبتا پر جمعیته و خب این برای منی که خیلی توی فکر میرم و ذهنم تا ماه ها درگیره بخاطر کوچیک ترین حرف و متلک و سرکوفتی یا رفتار نادرستی از جانب بقیه به شدت عذاب آوره

حتی به مرحله ای رسیدم که حس میکنم واقعا افسردگی گرفتم و عمرم رو تباه کردم این دو سال که هیچی نخوندم امید و انگیزه ای برام نمونده حس میکنم تا ابد پشت کنکورم و ازش خلاص نمیشم دانشجو بودن برام یه رویا شده اصلا نمیتونم سمت کتاب برم منی که عاشق درس خوندن بودم حالا مدام ازش فرار میکنم

بنظرتون با این شرايط راهی جز سال سوم پشت موندن رو دارم ؟ درسته سخته سال سومم بمونم ولی من خودم خیلی باهاش مشکلی ندارم اگه در نهایت به آرزوم و رشته مورد علاقم برسم ... عمرم تلف و تباه میشه اگه سال سومم بخونم ؟ البته اگه بمونم میشه سال اولی که واقعی و جدی درس میخونم و برای کنکور تلاش میکنم میتونم واقعی خودمو رتبمو بسنجم

اما از طرفی پدرم و نامادریم نمیزارن دیگه خونه بمونم و بازم درس بخونم دوست دارن زودتر از دستم خلاص بشن همین امسالشم عامل بدبختیم خودشون بودن تقریبا چون خیلی خودمو درگیر حرفاشون و نیش و کنایه هاشون کردم تا ماه ها فکرم پیش حرفاشون بود هربار ... خیلی منت میزارن توی خونه عین یه مهمون باهام رفتار میشه

ممنون میشم اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین و یا اگه کسی رو میشناسین که میتونه کمکم کنه تگش کنین 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخون واسه امتحان های نهایی  و کنکور تیر ماه حدقلش پرستاری رو میاری اگه واقعا خودتو بکشی پای درس

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

منم مثل توعه شرایطم

قید امتحان نهایی رو هم زدم 

شروع کردم برای سال بعد میخونم

اگه از لحاظ مالی اوکی هستی دوره آموزشی بخر

اگرم نه که

تو تلگرام بعضی کلاسا پخش میشن

میتونی استفاده کنی

حلال حروم بودنش پای خودت دیگه

آره درک میکنم خونه اوضاش خوب نباشه سخته تمرکز 

ولی این دوماه رو برو کتابخونه یا خونه فامیل و دوست که آرومه اونجا بخون این دو ماه میتونی مجاز بشی حتی اگه نشد هم از دستت نمیره برای سال بعد خوندی 

آره امسال نشد سال بعد بمون و واقعن جدی بخون همون سال بعد دیگه قبول شی چه رشته ای میخوای؟

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

عزیزم هدفت چیه؟؟چی میخوای دربیای؟؟

ببین عزیزم سال دومت نیست درواقع سال اول پشت کنکور بودنته

ببین اگه واقعا میدونی تواناییش رو داری آره بمون عزیزم به حرف هیچکی اهمیت نده راه خودتو برو فردا همینا میزنن تو سرت ک هیچی درنیومدی کلا مهم نباشه برات مهم آرامش درونی و هدف خودته اگه میتونی بمون اینطور نباشه سال بعد هم نخونی و ببینی ای دل غافل پنج‌سال موندی پشت کنکور

هنوز وقت هست بشین واسه نهایی بخون

۶۰ درصده کنکور تیرم هست روزی ۱۲ یا۱۳ ساعت بکوب بخون

بعد از اومدن نتیجه تیر اگه رتبه ت خوب بود انتخاب رشته کن یا حداقل بخوای پشتم بمونی با یه رتبه خوب بمونی ک انگیزه داشته باشی به شرطی که واقعا تمام تلاشتو بکنی

به پدرونامادریتم اهمیت نده سعی کن همیشه تو اتاقت باشی یا اگه میتونی برو کلا کتابخونه درس بخون زیاد نبینیشون

امیدوارم موفق باشی عزیزم

اگه به چیزی علاقه داری ازش دست نکش تا حسرتش هیچ وقت نخوری❤

هیچ وقت ناامید نشو همیشه بدون خدا کنارته و اگر واقعا میدونی تواناییشو داری که من مطمئنم هیچ آدمی نیست که نتونه به خواسته اش برسه امسال هم بمون و تمام تلاشت را بکن ته زورتو بزن که شرمنده خودت حداقل نباشی ❤️