2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد اما تا جواب ازمایش بیاد همش میترسم پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 111 پست
نه فدات نه دردی دارم نه لک بینی جزهفته چهارم که دردای پریدداشتم امروزروچهارم ازهفته هفتمم میشه والاد ...

اره منم همین حسو داشتم طبیعیه دکتر منم گفته بود ۸ هفته کامل برو من استرس خارج رحمی داشتم همش تو نت سرچ میکردم میترسیدم دیگه یه شب که درد داشتم رفتم بیمارستان همونجا برام سونو نوشتن فرداش انجام دادم خیالم به کل راحت شد از اونروز دیگه دردمم تموم شد فهمیدم که همش به خاطر استرسی بود که به خودم میدادم،امیدوارم شما هم رفتی سونو هیچ مشکلی نباشه و همه چیز عالی پیش بره عزیزم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

لطفا از اصلاح سبک برامون بگو چه اقداماتی کردی، انشالله که به سلامتی بدنیا میاری🌺

مرسی عزیزدلم

تا روز ۱۴ ام ورزشای شکمی و دویدن و بپر بپر داشنم اما از ۱۴ تا یه هفته بعدش ورزشای ملایمتر و پیاده روی . هفته اخرم فقط پیاده روی 

از روز اول تا ۱۴ دوسین خوردم

دوماهه مدام جوانه ماش و سالاد و کلم بروکلی و کلم و کاهو و اسفناج میخوردم و قند و شکر رو تا ۹۹ درصد حذف کردم

لبنیات رو حذف کردم فقط پنیر میخوردم گاهی

این ماه تا روز ۱۴ دمنوشای زنجبیل و دارچین و بابونه خوردم

چای تقریبا نخوردم

داروهم دو سه ماهه دوفامد و اوزیل خوردم . ویتامین دی و رووفولیک اسیدم چنماهه روزانه میخورم

این ماه روزای ۹ و ۱۱ و ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ سیکلم اقدام داشتم .بعدش دیگه نشد 

از روز ۱۴ ببعد گرمیجات کمتر خوردم

سعی کردم استرس نداشته باشم اما خب نشد و همش بهش فکر میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ولش کن دیگه صبورباش تاهمون یکشنبه تمرین صبرکن نه ماه بایدصبورباشه نه سال میگذره.نگران نباش منم ...

الان انقد هیجان دارم دلم میخاد ب همه بگم اما بقول شما میگم باید تمرین صبوری کنم زوده هنوز 😅😅

فردا صبح میزنم دوباره 

دقبقامنم الان فقط میخام سالم باشه . جنسیت اینا خیلی مهم نیست

من پسرم ده سال پیش به دنیاآووردم باخودم فکرمیکردم مثل خانواده پدرش بوروچشم سبز میشه اماهمین که دنیااومددیدم کاملاکپی داداشمه طوری شبیه هست که به پرستاراگفتم وااینکه داداشمم.باورکن اینقدرشبیه که زبان زده همه فامیل واقوامم هست هنوزم بعدده سال تغییرزیادی نکرده حتی دستاپاهاوهمه چیش مثل برادرکوچیکم.

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

نه روهیچی حساب نکن تا۱۴ یا۱۵ هفته تمام ان شاالله انتی هم معلوم نمیکنه.وراضی باش به خواست خدا

هرچی خدا بده خوبه 

همیشه درباره بارداری هم میگفتم زمان بندی خدا دقیقه و ب وقتش میده 😍😍

الان انقد هیجان دارم دلم میخاد ب همه بگم اما بقول شما میگم باید تمرین صبوری کنم زوده هنوز 😅😅فردا ص ...

منم به کسی نگفتم فدات تاقلب تشکیل بشه هم فقط به مادرم وخواهرشوهرم میگم ولی تاجنسیت وسه ماه تمام هم به کسی نمیگم

مبارک عزیزم انشالله که بارداری ❤️ برای منم دعا کن شوهرم راضی بشه خیلی دوستدارم زودتر باردار بشم چون ...

مرسی عزیزدلم 😍

انشالا زودتر راضی میشه هی بهش عکس و فیلم نینی نشون بده هوایی شه 😅

منم به کسی نگفتم فدات تاقلب تشکیل بشه هم فقط به مادرم وخواهرشوهرم میگم ولی تاجنسیت وسه ماه تمام هم ب ...

اره منم ب مامانمم نمیگم حتی 

چون ازش دورم نگران میشه و میخواد همش استرس داشته باشه

مرسی عزیزدلم 😍انشالا زودتر راضی میشه هی بهش عکس و فیلم نینی نشون بده هوایی شه 😅

خودش روزی چند بار عکس نی نی نشونم میده 🥲 خیلی بچه دوستداره ولی از خرج و مخارج بچه می‌ترسه و میگه صبر کن شرایط بهتر بشه ولی سنمون داره بالا میره و می‌دونم اگه بخواییم منتظر شرایط باشیم بدتر و سخت‌تر میشه

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

خودش روزی چند بار عکس نی نی نشونم میده 🥲 خیلی بچه دوستداره ولی از خرج و مخارج بچه می‌ترسه و میگه صب ...

فدایت شوم خدابچه روکه بده خودش روزیشومیده باورکن این دلیل قانع کننده ای نیست.واینکه لازم نیست بیشترازحدتوانت برای بچه خرج کنی