2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد اما تا جواب ازمایش بیاد همش میترسم پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 111 پست

بچه هاباورکنین همه این حرفاراجب جنسیت راجب رنگ چشم قدمورنگ پوست همه وهمه خرافات.فقط بااین افکارخودتون درگیرنکنین.بدونین همه چیزخواست خداونده وبچتون همونی میشه که خداخواسته وخدانقاشی کرده.نمیدونم چه قرصی بخورم یاچه غذای بخورم یاچشمش چه رنگی بشه ایناهمش الکیه.هممون توارث ونژادمون چشم رنگی وموی بوروپوست سفید.فقط بایدببینیم کدون ژنهاباسیستم بدنمون به بچه انتقال داده شده وکدوم کرومزوم روپدرانتقال داده واینهاهم همش خواست خداونده فقط درگیرسلامتی خودتون ونی نی نازتون باشین همین

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به چقدرم پر رنگه منم ی ساله اقدامم و منتظر 🥺🥺🥺گلم اون بی بی رو هم بذار خیالت راحت بشه همین الا ...

انشالا ب زودی مثبت میشی عزیزم 😍😍

من چنتا کامنت قبلتر نوشتم این ماه چکارا کردم

اصلاح سبک بشدت تاثیر داشت

اصن حال و انرژی خودمم بهتر بود 

بیبی چک مثبت رد خور نداره مگر اینکه آمپول ازادسازی تزریق کرده باشی،مبارکه،واسه منم دعا کن نی نی تو د ...

نه امپول نزدم فقط تا روز ۲۴ دوفامد خورده بودم

مرسی عزیزم انشالا یه دختر خوشگل تپل مپل باشه 😍😍

عزیزم مبارک باشه مثبت ان شاالله به سلامتی دنیابیاریش.منم توهفت هفته هستم تاحالافقط آزمایش دادم سونوه ...

مرسی عزیزدلم برا شمام مبارکه 😍😍

پس هفته دیگه سونو رو میدی و انشالا همچی بهترین حالت ممکنه 💃

عهه پس زده یکشنبه خیلی دیره

اگه شد عصر برم یجای خصوصی ازمایش بدم زودتر اماده شه

مگه تاریخ انقضا داره؟ 😶 بی بی چک از چه قیمت شروع میشه و آزمایشت چقدر هزینه شد؟ بهم نخندی واقعا نمی‌ ...

اره روش زده تاریخو

قیمتشو نمیدونم خودم هیجوقت روم نمیشد برم بخرم ب شوهرم میگفتم 🤣 اما گرون نیست

ازمایشمم چون نسخه نداشتم ازاد حساب شد ۱۴۴ 

حالا ما برعکس بودیم شوهرم منو راضی کرد منم فقط بخاطر سنم رضایت دادم

اما حالا انقد خوشحالم همش میخام زودتر جوابش بیاد خیالم راحت شههه

مرسی عزیزدلم برا شمام مبارکه 😍😍پس هفته دیگه سونو رو میدی و انشالا همچی بهترین حالت ممکنه 💃عهه پس ...

آره ۱۱ روزدیگه سونومیدم.من آزمایشگاه معمولی رفتم ۱۸۰ گرفت جوابش دوساعته دادفدات بعدازظهرآزمایشگاه نیست هاامروزپنج شنبه هست

اشتباه کردم باید جای خلوتتر میرفتم 😢

عزیزم ولش کن دیگه صبورباش تاهمون یکشنبه تمرین صبرکن نه ماه بایدصبورباشه نه سال میگذره.نگران نباش منم چندبارخواب میدیدم پریدشدم.همه مامانای بارداراسترس دارن بی بی دومم بزن تاخیالت راحت بشه

خب پس نمیشه رو حساب بتا تعیین جنسیت کردهوووففف چقد انتظار سخته

نه روهیچی حساب نکن تا۱۴ یا۱۵ هفته تمام ان شاالله انتی هم معلوم نمیکنه.وراضی باش به خواست خدا

اره روش زده تاریخوقیمتشو نمیدونم خودم هیجوقت روم نمیشد برم بخرم ب شوهرم میگفتم 🤣 اما گرون نیستازمای ...

مبارک عزیزم انشالله که بارداری ❤️ برای منم دعا کن شوهرم راضی بشه خیلی دوستدارم زودتر باردار بشم چون منم سنم داره بالا میره و نگرانم

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔