2777
2789

سلام مامانای عزیز  من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین من آب دور جنینم کمه ۳۰ هفته 

که رفتم سونو  ۹ و نیم بود بعد به زور کلی آب خوردن و سرم زدن بعد از سه هفته  شد ۱۰ و نیم ولی دکتر میگه آبش هنوز کمه و باید طبق آخرین سونوت که قراره آخر همین ماه انجام بدم تصمیم بگیره من آمپول ریه هم زدم یعنی خداییی نکرده اگه آبش کم شده باشه دکتر آخر  این ماه که وارد ماه نهم میشم ختم بارداری میده؟  الان ۳۳ هفته هستم  اگه نی نی ۳۵ هفته یا ۳۶ هفته به دنیا بیاد چون آمپول ریه زدم میره توی دستگاه؟ 🥲

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

نه نمیره دستگاه

آب و مایعات زیاد بخور هندونه عالیه و استراحت کن 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چون امپولشو زدی کم میره ..کاش منم بتونم خودمو ب هفته های بالا برسونم ...۳۳هفته میشه ۸ماه

ان شالله میرسی عزیزم فقط شما سعی کنید زیاد آب بخورید تا مثل آب  نی نی کم نشه  الان وقت دارید من کلی سرم زدم ولی درست نشد فقط مایعات بخود 

آره میشه ۸ ماه 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
نه نمیره دستگاهآب و مایعات زیاد بخور هندونه عالیه و استراحت کن

میخورم عزیزم ولی خیلی اثر نداره 

ان شالله میرسی عزیزم فقط شما سعی کنید زیاد آب بخورید تا مثل آب نی نی کم نشه الان وقت دارید من کلی ...

من مشکلم اینکه سر بچم اومده پایین دکتر گف نباید تو این هفته ها سرش پایین میشد

من ۳۴ هفته آب جنین اومد روی ۸ اینقد آب خوردم و سرم زدم تا اومد رو ۱۱ 

آخرشم خود ب خود ی ماه پیش ۳۶ هفته و ۵ روز زایمان کردم 

آمپول ریه هم زده بودم بچه دستگاه نرفت خداروشکر

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

عزیزم کجایی یه خبر از خودت بده

سلام عزیزم خوبی 

منم زایمان کردم  چطوری نی نی خوبه

منم خوبم عزیزم چه خبرا؟بچه داری خوش میگذره؟

سلامتی عزیزم 

خداروشکر بچه داری هم خوبه سخت هست ولی شیرینه الهی شکر که دامن ماهم سبز شد 

سلامتی عزیزم خداروشکر بچه داری هم خوبه سخت هست ولی شیرینه الهی شکر که دامن ماهم سبز شد

اره واقعا سخت هست عزیزدلم خداروشکر ‌انشالله بتونیم مامانای خوبی باشیم

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜