2777
2789

عالیه عالی، بی نظیره بی نظیره، خدایاشکرت🥹🥹💃🏻💃🏻

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتارش عالی 

دخالت تو پوشش به هیچ وجه ولی مثلا می‌پرسه جایی بریم اسپرت باشیم یا رسمی یا مثلا میگه جو فلان مهمونی چجوریه بیشتر چی میپوشند 

با خانواده اش تنش نداشتیم که بخواد جلوی اونا پشت من در بیاد

درآمدش ۲۵

حمایت و محبت و توجه خیلی .اوایل به پوشش گیر میاد با شناخت بیشترم اصن گیر نمیده .ولی خیلی باز نمیپوشم .خداروشکر درامدش به اندازه ی خودمون خوبه

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

آدم کاملی نیست. 

مثل خودم

مثل تو مثل بقیه

نکات مثبتی داره که پذیرفتم همسرش باشه

نکات منفی داره که میشه صبوری کرد و زندگی رو ادامه داد. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

همسرم خداروشکر تو بیشتر مسائل خوبه، پشتمه نمیزاره کسی ناراحتم کنه

درآمدش وزارت کاره و خیلی کمه ولی شکر خدا تا الان محتاج کسی نبودیم و دستمون به دهنمون رسیده البته اینم که من ولخرج و پرتوقع نیستم هم بی دلیل نیست

اخلاق های بدم داره به هرحال، وقتی عصبی بشه دیگه هیچی جلو دارش نیست، پوشش براش مهمه جلو باز و کوتاه نباید بپوشم تنها مشکلم باهاش اینه که خانوادش همش ازش توقع دارن و چون تازه مستقل شدیم هنوز یه مقدار سخته براش که نسبت به نیازهاشون بی تفاوت باشه

مثلا همش مامانش میگه مرخصی بگیر بریم فلان جا بریم خونه فلان فامیل، بریم شهرستان

ولی من دوست دارم برم سفر و گردش اما نمیزارن