2777
2789

فک کنم فقط شوهرم و بابام و ی چن تا اقوام درامداشون پایینه . ماشاالله  همه بچه مایه و پولدار . مام از این جا بریم همه یدست میشن. خدایی راست میگید درامداتونو یا ایسگا گرفتید؟

نخوندم تاپیکو

چه مبالغی گفتن مگه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای من حقوق کارمندی داره💔😮‍💨

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بخدا نه قصدم پزه نه هیچ چیزی

اما اصلا نمیتونم باور کنم کسی تو کلانشهر بتونه با ۱۰ ۱۵ زندگی کنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خب واقعا نمیشه زندگی کرد خودمون رو بکشیم سر سال نمیتونیم یه خونه خوب اجاره کنیم با ۳۰ملیون حقوق تو یه خونه پنجاه متری میشینم که حتی حیاطم نداره تراسم نداره کفشامو باید تو کوچه بکنم برم تو سر سالم به زور پول روی رهن خونه میزاریم  

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

خدای بالاسر شاهده شوهرم دریافتیش ۸ تومنه اصلا تاپیکو خوندم نابود شدم

خدا به تنتون سلامتی و به جیبتون برکت بده

چه میشه کرد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری