2777
2789
عنوان

طبق تاپیک درآمد شوهراتون چقدره باید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 72621 بازدید | 889 پست
حالا اون هیچی طرف میگه مثلا هفتاد تومن درامدمونه وضعیتمون معمولی لامصب معمووووووولیییییی؟؟؟؟؟؟

منم حرصم از این دراومده  . من شوهرم ماهی ۸ تومنه دریافت خالصش  خودمونو معمولی میدونیم  باید ی فکری به حال تفکراتمون بکنیم🤣

شاید خیلیا دروغ بگن دروغشون پای خودشون

ولی برای آدم متخصص تو شغل خصوصی، که چندسال سابقه داره یا برای کسی که کار آزاد داره ماهی ۵۰-۶۰ چیزی نیست

مشکل اینه که بعضیا فکر میکنن همه کارا دولتیه. خب کار دولتی حقوقش نسبت به بعضی شغلا ‌پایینه

امیدوارم همه هموطنام به حقشون برسن و سر کارهای خوب و پردرآمد برن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگفت ماهی ۱۰۰ تومنه ولی کفاف نمیده کمه .درسته الان زندگیا سخت شده ولی توسایتی که اکثرا قشرمتوسط وضعیف داره این حرفا خوب نیس .

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

۱۰۰ . ۵۰ . ۶۰ ۷۰ زیر ۵۰ میست جالبه مینالن

خرج و مخارج هر کسی اندازه درآمدشه دیگه

مثلا تو اگه ۱۰۰ حقوقت باشه خب معلومه هدفت و خواسته هات رو بیشتر میکنی وام بیشتر برمیداری قسط بیشتری میدی

دستت ب خرج کردن بیشتری میره

لباس رو میری مارک میخری رستوران و غذای بیرون و تفریح و مسافرت رو میذاری تو برنامه ت دیگه مخارج بچه سرویس آرایشگاه و وسایل آرایشی و باشگاه رو هم بذار کنارش ببین کم نمیاد؟؟؟

ولی وقتی حقوقت مثلا ۲۰ هست فوقش یه اجاره بدی و خورد و خوراک معمولی

نمیتونی ک برا وام هدف گذاری کنی ...

همچنین گلم البته پول باید برکت داشته باشه به زیاد و کمش نیست

👍👍👍👍🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خیلی ها ارزوهاشون و جای واقعیت میان میگن تو مجازی😉

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بخدا نه قصدم پزه نه هیچ چیزیاما اصلا نمیتونم باور کنم کسی تو کلانشهر بتونه با ۱۰ ۱۵ زندگی کنه

والا شوهر من ۵۱ میگیره،دکترا داره،از ۸ صبح تا ۵ سرکاره

ماهی  ۲۶ اجاره میدیم،دوتا وام هم داریم

بنظرتون این حقوق بالاست؟فقط خدا رو شکر برکت داره

یکی میگفت ماهی ۱۰۰ تومنه ولی کفاف نمیده کمه .درسته الان زندگیا سخت شده ولی توسایتی که اکثرا قشرمتوسط ...

وا خب اینکه مشخصه یه سریا درآمدشون بیشتره 

گفتنش چرا باید کسیو ناراحت کنه😐 این به حقیقته که هرروز همه میبینن

الان درآمد کارمند چند هست؟

من کارمندم دریافتیم چهارده 

اما اقایون متاهل وبوه داربیشتر میگیرن 

تازه ما بین ارگانها جز اداراتی هستیم که کمترین دریافتی راداریم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

آخه پولدارا خیلی فرق دارن

بله قبول دارم به هر نسبت پولت بیشتر باشه، سلیقه ات و انتخابات تغییر میکنه و شاید کم هم باشه.

ولی من الان ماهی 60 داشته باشم مثل ملکه ها زندگی میکنم حقیقتا😂

تو تهران و کرج کسی زیر ۲۰ تومن نیس حقوقش 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))