فک کنم فقط شوهرم و بابام و ی چن تا اقوام درامداشون پایینه . ماشاالله همه بچه مایه و پولدار . مام از این جا بریم همه یدست میشن. خدایی راست میگید درامداتونو یا ایسگا گرفتید؟
والا عزیزم من خودم به عنوان یه دندون پزشک طرحی قبل از اینکه حامله شم ک شیفتام نصف شه حدود ۵۰ میگرفتم این مبلغ همچین مبلغ زیاد عجیبی نیست به خدا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
در ضمن شرایط حقوق تو تهران با شهرستان ها فرق می کنه چون خونه و کرایه و همه چیز گرون تره خوب حقوق ها ...
والا ماهم اصفهان زندگی میکنیم و اینجا هم همه چی گرونه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
شوهر من ماهی ۲۰۰ رو داره ولی یه قرون به من نمیده نقدی مشکل مالی اصلا نداریم.پس انداز میکنه زمینو ماشین میخره ب همه جی رسید.واس خودش داره ب منچه خیلی کار میکنه یه جور بگم سگ دو میزنه و واقعا حقشه چون زحمت میکشه صبح تا شب.هرکی عرضه داره حقشه واقعا