2777
2789
عنوان

طبق تاپیک درآمد شوهراتون چقدره باید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 72624 بازدید | 889 پست

خب گلم این که میشه زندگی کرد یا نه بستگی به شرایط داره مثلا این که خونه دارین یا مستاجرین؟ کدوم شهر هستین؟ بچه مدرسه ای دارین؟ همه ی اینا مهمه یه عده واقعا نمیتونن با این حقوق زندگی کنن یه عده هم خونه دارن و کرایه نمیدن تا حدودی کنار میان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰۰ . ۵۰ . ۶۰ ۷۰ زیر ۵۰ میست جالبه مینالن

خب اینا برای یه شغل نیست که همسر من با اداره کردن ۳ تا مغازه این مبلغ و داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

۱۰۰ . ۵۰ . ۶۰ ۷۰ زیر ۵۰ میست جالبه مینالن

شوهر من مهندس و مدیر فنی هستش ۱۲ میگیره حالا امسال زیاد کنن میشه ۱۵😐😐

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

جالبه میگه ماهی 60 تومن زندگی معمولی

آخه پولدارا خیلی فرق دارن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا تعجب میکنید خب هستن کسایی که هفتاد هشتاد درمیارن ماهی

ما تو فامیل داریم فقط هفتاد اجاره میگیره از ملک هایی که داره 

خیلی عجیب نیست این موارد

یا معلم هایی که کلاس خصوصی میزارن ماهی سی تومن از کلاس خصوصی درمیارن