2777
2789
توصیه هایی که اون کاربر بالاتر گفتن: که لبنیات و تخم مرغ و پیاز...خورده نشه . عرقیات همینطور.آیا شما ...

عزیزم همسر من شیمی درمانی تزریقی انجام نمیده

روزی یه قرصش رو میخوره ک خیلی سبکتر از داروی تزریقیه

نه راستش ما چیزی رعایت نکردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال پای همسرم شکستدکتر بهش امپرازول داده بود.بعد از یکماه ک ازمایش داد عدد بیماریش از ۰/۲ رفته بو ...

دقیقا همینه

تواین دوران اصلا نباید هیچ دارویی بدون مشورت با پزشکتون مصرف کنین 

چون بیمار کلی اذیت میشه تا دوره شیمی درمانی رو سپری کنه با یک اشتباه مجدد باید از سر بگیره یا دارو های سنگین تر استفاده کنه.

انشاالله که همسرتون سلامت باشن همیشه و خداوند همه بیماران رو شفا عنایت کنه

برای بچه ها بستنی خوبه؟ میتونن بخورن؟

بله مشکلی نیس فقط اون۳روز اول ندین بخاطر شیری که داره...

سعی کنین بامیوه های قرمز خودتون درست کنین که هم سالم تره و هم مفید تر

پروتئین زیادی بهش بدین علاوه بر میوه ها و سعی کنین مصرف آبش زیاد باشه بخاطر کلیه هاش مخصوصا اگه سنش کمه...

تو مدت شیمی درمانی ندارین زیاد زیر آفتاب مستقیم باشه و ضدآفتاب بی رنگ استفاده کنین

بعد۳روز از شیمی درمانی از سبزیجات مخصوصا سیر وپیاز استفاده کنین کلم هم خیلی خوبه برای این دوران

بله مشکلی نیس فقط اون۳روز اول ندین بخاطر شیری که داره...سعی کنین بامیوه های قرمز خودتون درست کنین که ...

پروتیین دکتر گفته گوشت قرمز هفته ایی یه بار.  ولی گوشت سفید زیاد بهش میدم. اب نمیخوره. چیکارش کنم 

سبزیجات هم دکتر گفته فقط پخته.  اخه کلم که نمیشه پختش

میوه های تابستونی و اونایی که نمیشه پوستشون گرفت رو حتما باید پخته باشن. 

پیاز و میوه زیاد بهش میدم

مرغ رو اصلا دوست نداره موندم چطور بهش بدم. قبلنا عاشق میگو بود الان به زور بهش میدم.

عزیزم احتمالا بخاطر دارو ها مزاجش تغییر کرده سعی کنین ببینین چی دوست داره اونو تقویت کنین بدین بهش

انشاالله به زودی خوب خوب میشن