2777
2789
لیمو ترش و هندوانه از چه نظر خوبن؟

آب هندوانه باعث میشه سموم دارو دفع بشه و کلیه کارکنه که دیالیز نشه بعدها و هم اینکه میوه های قرمز برای شیمی درمانی مفید هستن

لیموترش هم علاوه بر افزایش ایمنی بدن میکروب های حفره دهانی رو از بین می‌بره و خیلی مفیده برای این دوره اما ممکنه براثر دارو مخاط دهان زخم بشه که تو این مواقع دیگه نباید استفاده کنند باعث سوزش میشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان به هیچ وجه دوره شیمی درمانی از مولتی ویتامین ها به صورت خودسر استفاده نکنین چون باعث عدم تاثیر دارو میشن.

و همچنین عرقیجات استفاده نکنین.

مواد شیرین مثل عسل هم زیاد استفاده نکنین ک باعث کاهش اثرگذاری دارو ها میشن.

موز مفیده بااینکه شیرینه

و لبنیات وپیاز وتخم مرغ ۳روز اول شیمی درمانی استفاده نکنین...

دوستان به هیچ وجه دوره شیمی درمانی از مولتی ویتامین ها به صورت خودسر استفاده نکنین چون باعث عدم تاثی ...

اخه گفتن عرقیات خنک خورده بشه بهتره چون داروهای شیمی گرمه و کبد از کار میندازه.  تخم مرغ هم که میگن خیلی مفیده خوردنش تو این دوران 

دوستان به هیچ وجه دوره شیمی درمانی از مولتی ویتامین ها به صورت خودسر استفاده نکنین چون باعث عدم تاثی ...

پارسال پای همسرم شکست

دکتر بهش امپرازول داده بود.

بعد از یکماه ک ازمایش داد عدد بیماریش از ۰/۲ رفته بود رو ۴۵ ....!!!

ینی با یه شیب فوق العااااده زیااااااااااد رفته بود بالا

دکتر وقتی دید چنان تعجب کرررد گفت چیکار کردین مگه؟

اره دارهن عزیزم خییلی مکافات دارههربار باید کلی مدارک پزشکی ببریم تا دارو بدن بهمون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️تا ...

توصیه هایی که اون کاربر بالاتر گفتن: که لبنیات و تخم مرغ و پیاز...خورده نشه . عرقیات همینطور.

آیا شما هم رعایت میکردین؟

مگه بجز نسخه چیز دیگه ایی هم میخوان؟ شلوغه؟

برای داروهای خاص بله میخان.

خصوصا دفعه ی اول . من کل ندارک پزشکی رو از روز اول بردم.چندتا اتاق رفتم تو بیمه و...

۱۳ ابان دوتا بخش داره.داروهای خاصش جداست و معمولا شلوغه

اخه گفتن عرقیات خنک خورده بشه بهتره چون داروهای شیمی گرمه و کبد از کار میندازه. تخم مرغ هم که میگن ...

عرقیجات باعث میشه که بعضی داروها اثرنکنه درضمن عرقیجات مصرف بی رویش به کبد آسیب می‌زنه در شرایط عادی

در مورد تخم مرغ فقط۳روز اول بعد شیمی درمانی نخورن بعدش خیلیم خوبه...

دکتر بعد هر دوره قطعا آنزیم های کبدی رو چک می‌کنه نگران نباشین براهمین میگم آب هندوانه بخورم که سموم دفع بشه و سنگینی برای کلیه و کبد ایجاد نکنه...