2777
2789
اره استخون درد خیلی بدی دارههمسر من قرصاشو میخوره.شبا از درد استخون ناله میکنه

بله خیلی سخته خدا برا هیچ کس نخواد همسر من ۱۲ جلسه تزریقی انجام داد خیلی روزهای بدی بود 

انشاالله همسرتون سلامتیشون به دست بیارن وبلا دیگه ازشون دور باشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر از قبلش دزاومد یا پرتر

مثل اول میشه

همسر من قرص میخوره.

از ته نریخت. ابروهاش خیلی ریخت

موهاشم نصف شد.بدنش ولی همه ش ریخت

ولی دوستش شیمی تزریقی انجام داد.کامل کتمل ریخته بود

چند روز پیش دیدمش موهاش و ریشاش عین اولش بود

بله خیلی سخته خدا برا هیچ کس نخواد همسر من ۱۲ جلسه تزریقی انجام داد خیلی روزهای بدی بود انشاالله همس ...

ممنونم عزیزم

خدا همسر شمارو هم حفظ کنه. خداروشکر ک روزای سخت تموم شدن

ان شاءالله از این به بعد همیشه شادی باشه

ممنونم عزیزمخدا همسر شمارو هم حفظ کنه. خداروشکر ک روزای سخت تموم شدنان شاءالله از این به بعد همیشه ش ...

قربونت عزیزم ممنونم 🌺💞

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

فرد به فرد ودارو ها فرق داره ولی عوارضش بی حالی و حساس شدن نسبت به بو و ضعیف شدن اعصاب و تحریک پذیری بالا 

سعی کنین دفترچه ممنوعیت ها شیمی درمانی رو بخونین و عمل کنین تا دوره راحتی رو سپری کنین.

از لیموترش با آب و آب هندوانه استفاده کنین به مقدار زیاد ک بهترین هستن برای این دوره

خون

ان شالله که همیشه سلامت و تندرست باشن. تاپیک های شما رو کم وبیش دنبال میکردم اون اوائل حالتون خیلی بد بود حتی اسم بیماریش هم نمیگفتین. 

شما داروهای خارجی تهیه میکردین؟ میشه بپرسم از کجا؟