2777
2789

قطره کیمیا 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شامپوهاتون سرکه سیب اضافه کنید در حد نصف شامپو نصف سرکه سیب و در هفته ۲ یا سه روز حتما برین حموم و با اون شامپو موهاشونو بشور و اجازه بده شامپو یکم رو موهاشون بمونه 

کار دیگ ای لازم نیست بکنی 

موهاشونم بود نمیگیره خیالت راحت برای موهاشون مفید هم هست سرکه سیب

باید موهاشون چرب کنی 

وقت بذاری با شونه مخصوص شپش تک تک تخمارو از موها بکنی 

بعد لباسا و روبالشی تو دمای ۹۰ درجه بشوری یا تا دو هفته وکیوم کنی هیچ هوایی بهش نرسه

شامپو مخصوصشم بخری تا یه مدت بزنی 

میره دیگه نمیاد 

سنشون زیاد اگه یه رنگم بذارن که دیگه تموم محکم کاری

اما اگه کمه اکسیدان خالی فقط بذار

زود به زود باید برن حموم معلومه در کل زیاد اهل نظافت نیستی فعلا سرشون رو خیلیییییی کوتاه کن

ولی شنیدم ربطی به نظافت نداره 

مسری هس 

یعنی یکی داشته باشه بغلیشو مبتلا میکنه

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

قطره کیمیا

کجا میشه تهیه کرد ..من مرتب میبرم حموم .کلا بهداشت شو خیلی رعایت میکنم ..ولی انتقال داده میشه از بقیه ..و مرتب دارو شپش میگیرم .یه پودر های سفیدی هستن ..ولی همش ۴روز تاثیر دارن