شهرزادمممم مدیر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 عنوان سوال راجبه پرند دادید بپرسید | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست سلاممن خودم زمانی که اطلاعات از پرند میخواستم کسی نبود راهنماییم کنه. شما اگه سوالی داری بپرسید در حد توان جوابتون بدم. 1404/02/10 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 گواهی نامه ندارم😄اره دیگه یه ماه برم بمونم عادت میکنم شهرک خودمون بااین پول ما ۵۰متری هم نمیدادن ای ... منم دو سه سال میمونم یا میفروشم تهران میخرم یا میدم اجاره میام تهران
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13616 منم تهران جایی که بودمو خیلی دوست داشتم. ولی پارسال ۸۰۰ پیش داده بودم ماهی ۱۵ اجاره. امسال نظرش این ... وای چقد گرووون شما حتما جای خوبه تهران بودینبنظر من هرجا باشه ولی خونه خوده ادم باشه چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13616 منم دو سه سال میمونم یا میفروشم تهران میخرم یا میدم اجاره میام تهران شوهره منم میگه دوسه سال نهایتا اونجاییم بعدش ی خورده هم جمع میکنیم میایم شهرک خودمون میخریم ب امید خدا چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 وای چقد گرووون شما حتما جای خوبه تهران بودینبنظر من هرجا باشه ولی خونه خوده ادم باشه منم دیگه خریدم . خسته شدم از اجاره دادن. همچین جای بالایی هم نبودم. نارمک. الان قیمت خونه ای که توش مستاجرم حدود ۱۰ میلیارده. کلا هم ۸۰ متره
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 شوهره منم میگه دوسه سال نهایتا اونجاییم بعدش ی خورده هم جمع میکنیم میایم شهرک خودمون میخریم ب امید خ ... ما هم همین. ولی با یخورده نمیشه. اینجا گرونه 😀مگه اینکه محله دیگه بخریم.
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13616 منم دیگه خریدم . خسته شدم از اجاره دادن. همچین جای بالایی هم نبودم. نارمک. الان قیمت خونه ای که توش ... تهران کلا گرونه دیگه ما شهرکای تهرانیم خداشاهده خونه هفتاد متری اینجا چهارمیلیارده چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13616 ما هم همین. ولی با یخورده نمیشه. اینجا گرونه 😀مگه اینکه محله دیگه بخریم. برای ماهم درحده حرفه تا بیایم ی خورده رو جمع کنیم دوخورده رفته رو ملک😂 چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 تهران کلا گرونه دیگه ما شهرکای تهرانیم خداشاهده خونه هفتاد متری اینجا چهارمیلیارده ایشالا خدا کمک کنه بتونیم برگردیم جایی که دوست داریم بتریم
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 برای ماهم درحده حرفه تا بیایم ی خورده رو جمع کنیم دوخورده رفته رو ملک😂 من حتما تا مدرسه رفتن بچم برمیگردم. هر جور شده😀
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13616 ایشالا خدا کمک کنه بتونیم برگردیم جایی که دوست داریم بتریم انشاالله چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13616 من حتما تا مدرسه رفتن بچم برمیگردم. هر جور شده😀 پچه شما کوچیکه خیلی وقت هست ولی من دوسال وقت دارم فقط😄 چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 پچه شما کوچیکه خیلی وقت هست ولی من دوسال وقت دارم فقط😄 الهی تنش سلامت باشه. دختره یا پسر؟ بچه من آره تازه ۱۴ ماهشه
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13616 الهی تنش سلامت باشه. دختره یا پسر؟ بچه من آره تازه ۱۴ ماهشه قربون شما دخترهخداحفظش کنه بزرگتر ک میشن خواسته هاشونم بزرگ میشه چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 قربون شما دخترهخداحفظش کنه بزرگتر ک میشن خواسته هاشونم بزرگ میشه طبیعیه خب. الهی خدا بهمون توان بده خواسته ها و نیازاشونو برآورده کنیم