2777
2789
عنوان

سوال راجبه پرند دادید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست
منم تهران جایی که بودمو خیلی دوست داشتم. ولی پارسال ۸۰۰ پیش داده بودم ماهی ۱۵ اجاره. امسال نظرش این ...

وای چقد گرووون شما حتما جای خوبه تهران بودین

بنظر من هرجا باشه ولی خونه خوده ادم باشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو سه سال میمونم یا میفروشم تهران میخرم یا میدم اجاره میام تهران

شوهره منم میگه دوسه سال نهایتا اونجاییم بعدش ی خورده هم جمع میکنیم میایم شهرک خودمون میخریم ب امید خدا

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

وای چقد گرووون شما حتما جای خوبه تهران بودینبنظر من هرجا باشه ولی خونه خوده ادم باشه

منم دیگه خریدم . خسته شدم از اجاره دادن. همچین جای بالایی هم نبودم. نارمک. الان قیمت خونه ای که توش مستاجرم حدود ۱۰ میلیارده. کلا هم ۸۰ متره

منم دیگه خریدم . خسته شدم از اجاره دادن. همچین جای بالایی هم نبودم. نارمک. الان قیمت خونه ای که توش ...

تهران کلا گرونه دیگه ما شهرکای تهرانیم خداشاهده خونه هفتاد متری اینجا چهارمیلیارده

ما هم همین. ولی با یخورده نمیشه. اینجا گرونه 😀مگه اینکه محله دیگه بخریم.

برای ماهم درحده حرفه تا بیایم ی خورده رو جمع کنیم 

دوخورده رفته رو ملک😂

ایشالا خدا کمک کنه بتونیم برگردیم جایی که دوست داریم بتریم

انشاالله

من حتما تا مدرسه رفتن بچم برمیگردم. هر جور شده😀

پچه شما کوچیکه خیلی وقت هست ولی من دوسال وقت دارم فقط😄

الهی تنش سلامت باشه. دختره یا پسر؟ بچه من آره تازه ۱۴ ماهشه

قربون شما دختره

خداحفظش کنه بزرگتر ک میشن خواسته هاشونم بزرگ میشه