2777
2789
عنوان

سوال راجبه پرند دادید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست
ممنون بابت توضیحو نظرت جمعه بازار از هسا سه خیلی دورتره؟ماهم هنوز ساکن نشدیم شنیده بودم فشار اب کلاپ ...

نگران آب نباش. اگه خونت توی اون شش طبقه ها هست همشون پمپ و منبع دارن. مگه خودت ندیدی خونه رو؟

اگه دوس داری بگو چند گرفتی؟ جمعه بازار داخل خیابون المپیک. یعنی همون خیابون اصلی کیسون ها

ما۱۲۵۰ خریدیم شما چی 

پنجم عید بود

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=380874813]نگران آب نباش. اگه خونت توی اون شش طبقه ها هست همشون پمپ و منبع دارن. مگه خودت ندیدی خونه رو؟[/QUOTEچرا خونه رو دیدم پمپ داره 

پنج طبقه هست ما طبقه دومیم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

درکل خیلی نگرانم خییلی ها 

هفت ساله پیش مادرشوهرم زندگی میکنم 

میترسم برم اونجا دیونه بشم از تنهایی 

چون شوهرمم دوست نداره تنها بیرون برم کابوسم شده

گرون نخریدی؟ من هفته پیش بلوک ۵۰۰ هسا۳ دیدم تحویلش سه ماه دیگه ۹۵۰.من کیسون سه خوابه ۱۳۳۰ خام.

والا چی بگم حالا فامیل دورمون بود 

البته خام نیست دیگه 

بعد شوهر من ب اینایی ک تحویلی نبودن اعتماد نمیکرد 

چقدر سخت میگیری. بچه نداری؟ برای خودت تفریح و سرگرمی درست کن

بچم چهارسالشه من سخت نمیگیرم شوهرم این مدلیه دیگه 

جنگ هم کنم فایده نداره

بچم چهارسالشه من سخت نمیگیرم شوهرم این مدلیه دیگه جنگ هم کنم فایده نداره

به بهونه چرخوندن بچه برو‌. ماشین دارین؟ با ماشین برو. بعدم تو خونه سرگرمی درست کن. به هر حال اولش سخته بعد عادت میکنی. شهرک خودتون میخریدین با این شرایط

به بهونه چرخوندن بچه برو‌. ماشین دارین؟ با ماشین برو. بعدم تو خونه سرگرمی درست کن. به هر حال اولش سخ ...

گواهی نامه ندارم😄اره دیگه یه ماه برم بمونم عادت میکنم 

شهرک خودمون بااین پول ما ۵۰متری هم نمیدادن اینجا خیلی گرونه

گواهی نامه ندارم😄اره دیگه یه ماه برم بمونم عادت میکنم شهرک خودمون بااین پول ما ۵۰متری هم نمیدادن ای ...

منم تهران جایی که بودمو خیلی دوست داشتم. ولی پارسال ۸۰۰ پیش داده بودم ماهی ۱۵ اجاره. امسال نظرش این بود ۱ میل پیش ۱۸ اجاره