شهرزادمممم مدیر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 عنوان سوال راجبه پرند دادید بپرسید | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 58 پست سلاممن خودم زمانی که اطلاعات از پرند میخواستم کسی نبود راهنماییم کنه. شما اگه سوالی داری بپرسید در حد توان جوابتون بدم. 1404/02/10 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 ممنون بابت توضیحو نظرت جمعه بازار از هسا سه خیلی دورتره؟ماهم هنوز ساکن نشدیم شنیده بودم فشار اب کلاپ ... نگران آب نباش. اگه خونت توی اون شش طبقه ها هست همشون پمپ و منبع دارن. مگه خودت ندیدی خونه رو؟
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13621 اگه دوس داری بگو چند گرفتی؟ جمعه بازار داخل خیابون المپیک. یعنی همون خیابون اصلی کیسون ها ما۱۲۵۰ خریدیم شما چی پنجم عید بود چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13621 [QUOTE=380874813]نگران آب نباش. اگه خونت توی اون شش طبقه ها هست همشون پمپ و منبع دارن. مگه خودت ندیدی خونه رو؟[/QUOTEچرا خونه رو دیدم پمپ داره پنج طبقه هست ما طبقه دومیم چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13621 درکل خیلی نگرانم خییلی ها هفت ساله پیش مادرشوهرم زندگی میکنم میترسم برم اونجا دیونه بشم از تنهایی چون شوهرمم دوست نداره تنها بیرون برم کابوسم شده چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 ما۱۲۵۰ خریدیم شما چی پنجم عید بود گرون نخریدی؟ من هفته پیش بلوک ۵۰۰ هسا۳ دیدم تحویلش سه ماه دیگه ۹۵۰.من کیسون سه خوابه ۱۳۳۰ خام.
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 درکل خیلی نگرانم خییلی ها هفت ساله پیش مادرشوهرم زندگی میکنم میترسم برم اونجا دیونه بشم از تنهایی چو ... از تهران میری؟
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 [QUOTE=380874813]نگران آب نباش. اگه خونت توی اون شش طبقه ها هست همشون پمپ و منبع دارن. مگه خودت ندید ... خونه ای که پمپ داره دیگه نگرانی نداره
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 درکل خیلی نگرانم خییلی ها هفت ساله پیش مادرشوهرم زندگی میکنم میترسم برم اونجا دیونه بشم از تنهایی چو ... چقدر سخت میگیری. بچه نداری؟ برای خودت تفریح و سرگرمی درست کن
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13621 گرون نخریدی؟ من هفته پیش بلوک ۵۰۰ هسا۳ دیدم تحویلش سه ماه دیگه ۹۵۰.من کیسون سه خوابه ۱۳۳۰ خام. والا چی بگم حالا فامیل دورمون بود البته خام نیست دیگه بعد شوهر من ب اینایی ک تحویلی نبودن اعتماد نمیکرد چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13621 از تهران میری؟ از شهرکای تهران میرم اینجا خیلی شلوغه چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13621 چقدر سخت میگیری. بچه نداری؟ برای خودت تفریح و سرگرمی درست کن بچم چهارسالشه من سخت نمیگیرم شوهرم این مدلیه دیگه جنگ هم کنم فایده نداره چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 بچم چهارسالشه من سخت نمیگیرم شوهرم این مدلیه دیگه جنگ هم کنم فایده نداره به بهونه چرخوندن بچه برو. ماشین دارین؟ با ماشین برو. بعدم تو خونه سرگرمی درست کن. به هر حال اولش سخته بعد عادت میکنی. شهرک خودتون میخریدین با این شرایط
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13621 به بهونه چرخوندن بچه برو. ماشین دارین؟ با ماشین برو. بعدم تو خونه سرگرمی درست کن. به هر حال اولش سخ ... گواهی نامه ندارم😄اره دیگه یه ماه برم بمونم عادت میکنم شهرک خودمون بااین پول ما ۵۰متری هم نمیدادن اینجا خیلی گرونه چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 2416 گواهی نامه ندارم😄اره دیگه یه ماه برم بمونم عادت میکنم شهرک خودمون بااین پول ما ۵۰متری هم نمیدادن ای ... منم تهران جایی که بودمو خیلی دوست داشتم. ولی پارسال ۸۰۰ پیش داده بودم ماهی ۱۵ اجاره. امسال نظرش این بود ۱ میل پیش ۱۸ اجاره