الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دیروز روغن ارگان لایتنس خزیدم همین که اومدم یکم زدم به موهام خیلییی کم در حد دو قطره به موهام یه برق و جلایی داد که نگووو.موهام وزحالت وایمیسه و نازک شده اینو که زدم انقد خوشگل شد .زیاد چربم نمیکنه عالی بود حالا چند ماه استفاده کنم تغییر موهام خیلییی حس میشه .بوشم عالیه .۳۰۰ گرفتم .
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
شامپو ارگان لایتنس هم تجریش و دارید خوبه؟برا ریزش مو
نه نگرفتم اونو .نمیدونم خوبه یا نه والا .
ولی دوستم که مصرف میکرد میگفت اونقدر ک تعریف میکنن خوب نیست و تاثیر خاصی نداره .
اون روغنشو توصیه کرد گرفتم عالییهههه.کلا یبار زدما ولی کاملا معلومه خیلی زود نتیجه میده موهام از بس ناز شد