2777
2789

اسمش دنس هیر 

موهامو پروتئین کردم شامپو و ماسک مو خریدم دونه ای ۸۰۰ دادم چون اعتماد داشتم چک نکردم

الان دیدم فیکه  بدرد نخوره ماسک مو رو باز کردم ولی شامپو رو پلمپشو باز نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شامپو رو میبرم قبول نکنه چی؟ ماسکشو چیکار کنم ۸۵۰ دادم

بگو نمیخوام عوض کنه 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

من دیروز روغن ارگان لایتنس خزیدم همین که اومدم یکم زدم به موهام خیلییی کم در حد دو قطره به موهام یه برق و جلایی داد که نگووو.موهام وزحالت وایمیسه و نازک شده  اینو که زدم انقد خوشگل شد .زیاد چربم نمیکنه عالی بود حالا چند ماه استفاده کنم تغییر موهام خیلییی حس میشه .بوشم عالیه ‌.۳۰۰ گرفتم .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

از داروخونه خریدی؟

اره .خدایی میدونستم اینقد خوبه زود تر میگرفتم

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

شامپو ارگان لایتنس هم تجریش و دارید خوبه؟برا ریزش مو

نه نگرفتم اونو .نمیدونم خوبه یا نه والا .

ولی دوستم که مصرف می‌کرد میگفت اونقدر ک تعریف میکنن خوب نیست و تاثیر خاصی نداره .

اون روغنشو توصیه کرد گرفتم عالییهههه.کلا یبار زدما ولی کاملا معلومه خیلی زود نتیجه میده موهام از بس ناز شد