2777
2789

من مامانم یائسه شده ولی سالها پیش تخمک هاشو فریز کرده تا بتونه بچه‌دار بشه....میخواستم ببینم اگه با تخمک های فریز شدش بتونه جنین رو انتقال بده تو رحم یکی دیگه(چون خودش سنش بالاست میترسم خدای نکرده خطرناک باشه براش)بچه‌دار میشه؟؟آخه بابام هم یه ذره سنش بالاست بخاطر اون میگم..

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب وقتی بچه داره . چرا باید با رحم اجاره ای بچه دار بشه؟۹ ماه تو شکم یکی دیگه بزرگ بشه باید خرج اون ...

عزیزم آخه میدونی من خیلی احساس تنهایی میکنم،مامانم اون موقع احتمال داده بچه‌دار نشه بخاطر همین فریز کرده...اما بچه خودشه اون فرد فقط بچه رو نگه میداره همین،تازه ۹ ماه درد و زجر کمتر!

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

سن هر دوتا بالاهست تو این چند سال چرا باردار نشده الان ب فکر افتاده

چون بچه‌دار نمی‌شده بخاطر همین چاره‌ای به جز رحم اجاره‌ای نیست

چون بچه‌دار نمی‌شده بخاطر همین چاره‌ای به جز رحم اجاره‌ای نیست

میدونم عزیزم میگم مادرتون الان ک میگی یائسه شده خوب سنشون بالاست زودتر میتونست برای بچه داری اقدام کنه..‌‌شما الان مادرتون فرض کن 50سالش هست همین امسال بچش ک ب دنیا بیاد بچه ده سال دیگه ک کلاس چهارم هست مادر شما 60سالشه ب نظرت حوصله ای  برای بچه داری داره یا اصلا اون بچه واقعا دوست داره مادرش اینقدر سنش بالا باشه.. ب هرحال من نظرمو گفتم اگر ناراحت شدی ببخشید  

میدونم عزیزم میگم مادرتون الان ک میگی یائسه شده خوب سنشون بالاست زودتر میتونست برای بچه داری اقدام ک ...

گلم زندگیه،هر کس ممکنه خیلی چیزارو تو زندگیش دوست نداشته ولی نمیتونه اونارو عوض کنه؛چون مادرم سنش بالاست دلیل نمیشه اون بچه ناراحت باشه شاید اصلا این موضوع واسش اهمیتی نداشته باشه

گلم زندگیه،هر کس ممکنه خیلی چیزارو تو زندگیش دوست نداشته ولی نمیتونه اونارو عوض کنه؛چون مادرم سنش با ...

درسته عزیز هرکس صلاح زندگی خودش رومیدونه منم نظرمو گفتم ولی باید ب فکر  آینده اون بچه هم بود منم خودم خاله کوچکم 30سالش هست مادربزرگم 70رو رد کرده بعضی مواقع میگه من باید بچه بزرگ یه خانواده دیگه میشدم پرصورتی ک زمان قدیم بچه زیاد داشتن مسله ای نبوده ولی خودش از این موضوع ناراحت بوده..شمام الان تنهایی چهل روز دیگه ک ازدواج کنی بچه دار بشی یادت میرع