الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرمن توبایدانقدرتوانایی داشته باشه که شوهرت جرات نکنه روتودست بلندکنه مگه عهدحجرمرد زنوبزنه مگه آدم نیست بعدش اول اینکه ی هفته اونقدری نیست ولی باید بری اصلا هم نیازی به مادرشوهرت نیست یعنی می خوای بری به اون بگی تورو خدا ی کاری کن شوهرم اجازه بده من برم خونه پدرم
از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار تنها به این بهانه که بارانی ات کنند یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند این بارمی برندکه زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شب جشن می روی شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند آب طلب نکرده همیشه مرادنیست گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند
هم کتک زده هم دوقورتو نیمش باقیه !!! چه جالب زنگ بزن بابات پاشو برو
برم دیگ باید طلاق بگیرم.ارع رفت گل و طلا خرید امد عذر خواهی کرد اخرشم گف مادرتو دخالت میکنت ما باهم خوبیم🙄منم گفتم مگ من بی صاحابم هرکاری دلت خواس بکنی سریع باهام خوب شد
برم دیگ باید طلاق بگیرم.ارع رفت گل و طلا خرید امد عذر خواهی کرد اخرشم گف مادرتو دخالت میکنت ما باهم ...
بگو مامانم خیلیم خوب کرد دستش درد نکنه ازین بیشتر باید میکرد ناراحتی توام بی دلیله ،میخواستی غلط اضافی نکنی که فحش بشنوی الانم منو ببر خونه ی بابام که از دل مامانم دربیاد