boynini مدیر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 عنوان شوهرم ی هفته اس نمیزاره برم خونه بابام | مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 26 پست شوهرم از تاپیک قبلی ک کتکم زد مامانم زنگ زده بهش هرچی از دهنش درمیومده گفته حالا شوهرم نمیزاره برم خونشون دلم برا خانوادم یذره شد امشبم خالهام اونجا دعوت ان من نرم زشت میشه نمیزاره چیکار کنم بنظرتون ب مادرشوهرم زنگ بزنم بگم؟ 1404/02/10 | 17:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kaaktoos عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3860 ن بنده خدا منطقیه بنظرت بگیرم بخوابم کلن بیخیال شم یا زنگ بزنم مادرشوهرم ردیف کنه شب برم میدونی میترسم بگم زنگ بزن به مادرشوهرتاونم اوکی کنه شب بری ولی شوهرت اذیت کنه که چرا زنگ زدی و فلان ولی اگه میدونی دردسر نمیشه برات اخرش زنگ بزن اوکی کنه بروبمونی خونه همش فکرت میخواد بمونه بگی کاش میرفتم بیشتر اعصابت خورد بشه
noor_1 عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 100 بعدش دعوا مفصلمیشه به هر حال بهتر از اینه که تا اخر عمر همینجور رفتار کنه..بلخره که باید بفهمه یاد بگیره که فقط شوهرته نه صاحابت زندگی تئاتری با تجمُع نقابهاست . . .
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 به هر حال بهتر از اینه که تا اخر عمر همینجور رفتار کنه..بلخره که باید بفهمه یاد بگیره که فقط شوهرته ... الان بهش گفتم منتتو نمیکشم کار بدیم نکردم ک نزاری گف باشه برو
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 میدونی میترسم بگم زنگ بزن به مادرشوهرتاونم اوکی کنه شب بری ولی شوهرت اذیت کنه که چرا زنگ زدی و فلان ... گفتم زنگ میزنم گف واس چی گفتم بهش بگم گفنمیزارم منم گفتم منتتو نمیکشم کاریم نکردم ک نزاری گف باشه برو
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 غلط میکنه نمیذارهمگه داداش نداری ک بیاد حالشو بگیره؟ داداشام هم سنشون کمه هم چاله میدونی نیسن.بیچارها سرب زیرو ارومن
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1505 داداشام هم سنشون کمه هم چاله میدونی نیسن.بیچارها سرب زیرو ارومن اینکه چاله میدونی نیس نشان از فرهنگ بالای خونوادتونهوجای بسی خوشحالیهولی منظورم این بود ک یکی باشه حداقل یکم جلو عربده کشیه طرف وایسته تا پرو نشههمین☹ببشیدا
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 اینکه چاله میدونی نیس نشان از فرهنگ بالای خونوادتونهوجای بسی خوشحالیهولی منظورم این بود ک یکی باشه ح ... مامانم با حرف نشوندش سرجاش
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1505 مامانم با حرف نشوندش سرجاش حالا اگه مامانت مستقیم وارد نشه ب نظرم بهترهخوبه ها، ولی آخه وقتی پدرو مادر وارد اختلاف میشن طرف یکم حساس تر میشه و بیشتر لج میکنهینی واسه همون گفتم ک اگه داداش داری بهش بفهمونه ک تو تنها نیستی بهتربود
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 حالا اگه مامانت مستقیم وارد نشه ب نظرم بهترهخوبه ها، ولی آخه وقتی پدرو مادر وارد اختلاف میشن طرف یکم ... مرسی از لطفتون مشکلم دیروز حل شد اگ بخونید متوجه میشید
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1505 مرسی از لطفتون مشکلم دیروز حل شد اگ بخونید متوجه میشید خواهش میکنم انجام وظیفه سخب خداروشکر انشاالله ک همیشه حکمت خدا باحاجت دلتون یکی باشه