2777
2789

باردارم وروزای آخر 

از اینکه میخوام بغلش بگیرم خیلی خوشحالم

ولی تصوراینکه دیگه تو شکمم نباشه خیلی سخته برام 

اینکه دیگه هیچی تو شکمم تکون نخوره 😳😳

نتونم باهاش راحت حرف بزنم 

اینکه شکمم برم تو وهیچی توش نباشه 

الان ماما بهم گفته روغن کرچک بخور ولی من نمیخوام تموم بشه این روزا 

از طرفی هم باور نمی کنم داخل این شکم یه نی نی مثل بقیه نی نی هاباشه حس می کنم کوچولو شکمم

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم

من بارداری دومم اینطور بودم چون میدونستم آخرین باره

اما بزار بغلش بگیری هیچ حسییی زیباتر از این سراغ ندارم

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...

برین خدارو شکر کنین همینو دارین من الان درحال سقط سومی هستم برام دعا کنین نمیدونم مشکل کجاست قبل اینکه بتا به ۱۰۰۰برسه و بتونم برم سونو به خونریزی میفتم هی خدا بازم شکرت 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
برین خدارو شکر کنین همینو دارین من الان درحال سقط سومی هستم برام دعا کنین نمیدونم مشکل کجاست قبل این ...

من خودمم 2 سال منتظربودم وباکلی دارو ودرمان باردار شدم 

ان شاالله خدا دامنتو سبزکنه خانمی

من خودمم 2 سال منتظربودم وباکلی دارو ودرمان باردار شدم  ان شاالله خدا دامنتو سبزکنه خانمی

ممنون عزیزم ولی دیکه برام مهم نیس دیگه نمیخام باردار بشم بعد هر سقطم تا یک ماه داغونم و زندگی برام جهنمه 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
ممنون عزیزم ولی دیکه برام مهم نیس دیگه نمیخام باردار بشم بعد هر سقطم تا یک ماه داغونم و زندگی برام ج ...

ان شاالله خدا کمکت کنه میدونم خیلی سخته حتما برات دعا می کنم 

ممنون عزیزم ولی دیکه برام مهم نیس دیگه نمیخام باردار بشم بعد هر سقطم تا یک ماه داغونم و زندگی برام ج ...

اصلا غصه نخور دوست من. من خودمم سه تا سقط داشتم.الانم حدود یکساله که باردار نمیشم. راضیم به رضای خدا. حتما یه حکمتی توش هست

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*