2777
2789
عنوان

شوهرم با خانوادم قهره چیکار کنم

148 بازدید | 11 پست

شوهرم با خانوادم قهره ، هم مقصر خانوادم بودن هم همسرم و خانوادش ، این وسط من دارم میسوزم بنظرتون چیکار کنم اشتی کنن دعایی نذری کاری 

وای منم دقیقا مثل ط حتی توصیحتم برای من صدق میشههه🥲🥲🥲

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

به مرور اشتی میکنن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا یه مسئله مشابه تو داشتم

نشستم. یه روز باهمسرم حرف زدن اصلا حق به خانوادم ندادم و فقط حق دادم به اون که اره میدونم و بهش دلداری دادم

بعد که اروم شد گفتم بخاطر من بیا بریم اگه تونیای منم دیگ. نمیرم

ولی دیگ اصرار نکردم خودش اروم شد قبول کرد بریم

((البت مشاورم خیللللی کمکم کرد)) 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

قهرش در این حده که خانواده ها میدونن یا تو‌ دلشه فقط؟

اخه مامان من یه حرفی گفته بود شوهرم بد برداشت کرده بود و بهش بر خورد 

بعد به من گفت منم گفتم اگه دوستم داری بخاطر منم که شده این چیزارو به من نگو چون من ذره ذره اب میشم 

اگه ناراحتی به مامانم بگو 

خودش یه مدت با مامانم سرسنگین بود بعد اوکی شد 

ولی دوست ندارم از ناراحتیاش راجب خونوادم به خودم بگه

به مرور اشتی میکنن

دوست دارم بچه دار شم ولی سر این موضوع نمیشم ،‌تحملش سخته برام حس میکنم اون بچه از نظر روانی آسیب میبینه چون خودم ذهنم مدام درگیر این موضوعه و حالم بد میشه

قهرش در این حده که خانواده ها میدونن یا تو‌ دلشه فقط؟اخه مامان من یه حرفی گفته بود شوهرم بد برداشت ک ...

نه برا ما خیلی حاده ، خونمون نمیاد من تنها میرم خونه پدرم اینا یک سال هست قهره

دوست دارم بچه دار شم ولی سر این موضوع نمیشم ،‌تحملش سخته برام حس میکنم اون بچه از نظر روانی آسیب میب ...

افرین تا ذهنت اروم نشده باردار نشو واقعا به بچه اسیب میزنه 

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال یه راهی پیش بیاد کدورتا کنار برن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم دقیقا یه مسئله مشابه تو داشتمنشستم. یه روز باهمسرم حرف زدن اصلا حق به خانوادم ندادم و فقط حق داد ...

چجوری حرف بزنم من خیلی بغض میکنم سر این موضوع 

برام خیلی دعا کنید

چشم

چجوری حرف بزنم من خیلی بغض میکنم سر این موضوع

ممنم مثل تو بودم

ولی بهت گفتم که یه روز که موضوعش کشیده شد اونطرف بگو بهت حق میدم از دست خانوادم ناراحت باشی هرکسی حای تو بود ناراحت میشد

تو که همجا کنارم بودی الانم کنارم باش من خیلی بهم سخت میگذره وقتی میرم خونه پدرم و تو باهام نیستی

از این به بعد تا تو نیای من نمیرم

اصرارم نکن ک بیا حتمن بریم کم کم برو جلو

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»