2777
2789
عنوان

واسه هرچه که دادی و ندادی شکر

| مشاهده متن کامل بحث + 13660 بازدید | 1233 پست

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدا جون، بابت سختی‌ها یی که تو زندگیم پیش میاد، واقعاً شکرگزارم. می‌دونم که هر کدوم از این امتحانات فرصت یه پله صعود و رتبه معنوی و اجر برای من داره. که قوی‌تر بشم ساخته بشم و به خودم و خدام اعتماد کنم.

💠در حدیثی از امام علی (علیه السلام) اومده: «سختی‌ها، آدم رو محکم‌تر و قوی‌تر می‌کنه، مثل آهن که وقتی تحت فشار قرار می‌گیره، یه شمشیر قوی می‌شه.» دقیقاً همین حالت رو تو زندگی‌ام حس می‌کنم.

سختی‌های زندگی به من یاد دادن که نباید ناامید بشم و همیشه به رحمت و کمک خدا امید داشته باشم. هر بار که از یه امتحان عبور می‌کنم، حس می‌کنم که از دیروز بهتر شدم و بیشتر رشد کردم. بابت همه اون لحظه‌های سختی که فکر می‌کردم نمی‌تونم ازشون عبور کنم، خیلی ممنونم. اینا همه کمک می‌کنه که به نعمت‌های زندگی بیشتر توجه کنم

خدا رو شکر که به من صبر و تحمل دادی تا از این امتحان‌ها سربلند بیرون بیام.🤲

✳️امام صادق (علیه‌السلام) می‌فرمایند:

«هر کس در برابر سختی‌ها صبر کند، خداوند را شکر کرده است و در روز قیامت مورد لطف خدا قرار خواهد گرفت.»

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنام خداوند بخشنده مهربان

✨️ انسان‌های عالی چه در آغوش نعمت باشند چه در کورۀ بلا، همیشه خدا را شاکرند، اما انسان‌های عادی، گاه فقط در خوشی‌ها خدا را شکر می‌کنند✨️

📖صافات: ۱۴۲ تا ۱۴۴

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:

شُكرُالنِّعمةِ اِجتنابُ المَحارِمِ وَ تَمامُ الشُّكرِ قَولُ الرَّجُلِ «الحمدُلله رَبِّ العالَمین»

شكر نعمت، دوری از گناهان است و كمال شكرگزاری انسان گفتن «الحمدُ للهِ رَبِّ العالَمین». (بحار، ج ٧١، ص ٤٠)

🟥 و لا تحقرنّ من المعروف شیئا.

و نعمتی که خدای تعالی با تو کرده است به اندک مدار..

شرح فارسی شهاب الأخبار(کلمات قصار پیامبر خاتم ص)، متن، ص: 351

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

«مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام»:

تُعرَفُ حَماقَةُ الرّجُلِ بِالاَشَرِفی‌النِّعمةِ وَ كَثرةِ الذُّلِّ فی‌المِحنَةِ.

حماقت شخص در آنجا است كه در حال نعمت سرمست و ناسپاس و در وقت محنت ذلیل است و بی‌تاب. 

(فهرست غرر، ص ٨٣)

🟢امام صادق (علیه السلام)

اُشْكُرْ مَنْ أَنْعَمَ عَلَيْكَ وَ أَنْعِمْ عَلَى مَنْ شَكَرَكَ فَإِنَّهُ لاَ إِزَالَةَ لِلنِّعَمِ إِذَا شُكِرَتْ وَ لاَ إِقَامَةَ لَهَا إِذَا كُفِرَتْ وَ اَلشُّكْرُ زِيَادَةٌ فِي اَلنِّعَمِ وَ أَمَانٌ مِنَ اَلْفَقْرِ.

🔶️آن كس را كه به تو نعمتي بخشيد سپاس گزار و بر آن كس كه تو را سپاس گزارد نعمت ببخش، 

چرا كه با سپاسگزاري نعمت از ميان نرود و با ناسپاسي، نعمت از ميان رود و سپاس، نعمت را افزون كند و از فقر در امان دارد.

تحف العقول عن آل الرسول صلی ال، ج 2، ص 359

«امام جعفرصادق(علیه‌السلام)»:

طوبی لِمَن لَم یُبَدِّلْ نِعمةَ اللهِ كُفراً.

خوشا به حال كسی كه شكرانة نعمت‌های خدا را تبدیل به كفران و ناسپاسی نكند. (بحار، ج ٧١، ص ٤٦)

دَخَلْتُ عَلَى أَبِي اَلْحَسَنِ ع بَعْدَ مُضِيِّ أَبِي جَعْفَرٍ فَعَزَّيْتُهُ عَنْهُ وَ أَبُو مُحَمَّدٍ ع جَالِسٌ فَبَكَى أَبُو مُحَمَّدٍ ع فَأَقْبَلَ عَلَيْهِ أَبُو اَلْحَسَنِ ع فَقَالَ لَهُ إِنَّ اَللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى قَدْ جَعَلَ فِيكَ خَلَفاً مِنْهُ فَاحْمَدِ اَللَّهَ .

📜محمد بن يحيي گويد: بعد از وفات ابي جعفر محمد، خدمت امام هادي عليه السلام رسيدم و او را تسليت گفتم، ابو محمد(امام حسن عسگري)هم نشسته بود و گريه مي كرد، امام هادي عليه السلام  متوجه شد و فرمود: خداي تبارك و تعالي را حمد كن كه بجاي او از تو جانشيني گذاشته(يعني امامت از او بتو منتقل گشت يا ترا براي من جانشين او قرار داد يا عوض او امام زمان♥️ را بتو ميدهد).

: الکافي (ط - الإسلامیة)، ج 1، ص 327