2777
2789
عنوان

چطوری تنهایی حال خودم رو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 57 پست
باور کن هیچ وقت نفهمیدم نیازه یا نه فقط به خاطر اخلاقش ترجیح میدم خودم خرج خودم رو بدم و استقلال مال ...

خب اشتباهه

این حرفو برن بهش ولی یادت باشه استقلال که داشته باشی مرد میگه خب درمیاره همه پولاشو خرج چرت و پرت میکنه

ازین ببعد درامدتو طلا بخر و پس انداز کن نزارن بفهمه

بزار توی صندوق بانک یا خونه مامانت

عادتش بده باهم برید خرید حتی شده با خرید به کلیپس شروع کن بگو برات خرج کنه

آخه شوهرم با دوستانش زیاد میره بیرون منم مجبورم با اونا برم اگه بگم نمیام میگه تو با هیچکس نمی جوشی ...

حس میکنم اون برونگراست وشما درونگرا وریزبین

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشتباههاین حرفو برن بهش ولی یادت باشه استقلال که داشته باشی مرد میگه خب درمیاره همه پولاشو خرج چر ...

دقیقا چرا ازش نخواستی مردا دوست دارن واسه زنشون خرج کنن

ببین یه چی بهت میگم من ۲۴ساله ازدواج کردم تجربم کم نیست تنها کسی که می‌تونه بهت کمک کنه خودتی و خودت ...

مرسی عزیزم باید همین کار رو بکنم.من خیلی وقته فهمیدم فقط خود آدم باید به فکر حال دلش باشه و خودش رو نجات بده. میخوام وقتی رسیدم خونه گوشیم رو خاموش کنم که نرم تو مجازی و غرق تنهایی و افسردگی بشم و شروع کنم به زندگی برای خودم فقط دعا کن کم نیارم و باز نرم تو فاز افسردگی. 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
خیلی خوبه ممنون. به نظرت چطور دوستان جدید پیدا کنم؟ چون دیگه تو سن ما دوست یابی سخته اون قبلیا هم هم ...

برو باشگاه ویه ورزش گروهی ثبت نام کن نه انفرادی گرم بگیر خوش و بش کن همه رفیقت میشن

مرسی عزیزم باید همین کار رو بکنم.من خیلی وقته فهمیدم فقط خود آدم باید به فکر حال دلش باشه و خودش رو ...

احسنت همینه💪من مطمئنم که موفق میشی فقط کم نیار و ناامید نشو 

خب اشتباههاین حرفو برن بهش ولی یادت باشه استقلال که داشته باشی مرد میگه خب درمیاره همه پولاشو خرج چر ...

اگه پیشش باشم برام خرید می کنه ولی خوب به ندرت پیش میاد نود درصد هزینه هام با خودمه. راستش وقتی برا خرج خونه منت میذاره دوست ندارم برا این چیزا هم منت بشنوم گاهی به شوخی و جدی میگه ازدواج خریته و خرج زیاده و این حرفا میگم این برا این چیزا زورش میاد اگه کلا خرجای شخصیمم می داد چی می گفت دیگه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
حس میکنم اون برونگراست وشما درونگرا وریزبین

من درونگرام ولی ریزبین نیستم اتفاقا شوهرم ریزبین و وسواس و ایراد گیره و به من میگه تو حواست نیست به هیچی چون خودش مثلا یه صدای تخمه شکوندن رو مخشه فکر می کنه همه همینن میگه از عمد کنار گوش من تخمه می شکونی که حرصم بدی در حالی که من به همچین چیزی اصلا فکر هم نمی کنم اون لحظه

دقیقا چرا ازش نخواستی مردا دوست دارن واسه زنشون خرج کنن

ایشون دوست داره فقط برا خودش خرج کنه خرج تیپ و لباس و گوشی و ماشین و ... 

میگه تو میری سرکار از وقت خونه داری می زنی ظلمه در حق من و اگه خرج خودتم ندی و مشارکت مالی نکنی به چه درد می خوره😐

احسنت همینه💪من مطمئنم که موفق میشی فقط کم نیار و ناامید نشو

خواهش می کنم برام دعا کنید تا قوی بمونم و زندگی خودم رو بسازم

اگه پیشش باشم برام خرید می کنه ولی خوب به ندرت پیش میاد نود درصد هزینه هام با خودمه. راستش وقتی برا ...

ی سری چیزا وظیفه مرده

اگر خواست منت بزاره بگو وظیفته خرج کنی نه تنها اون وظیفته بلکه نفقه هم باید بدی چه کار بکنم چه نکنم

غرور خوبه ولی نه تو یسری جیزا

ازین ببعد حقوقتو فقط طلا بخر و به خودت برس

هر از گاهیم بگو مثلا فلان جا اومدم کارتم ارور میده براشون کارت به کارت کن اگرم بعدا پولشو خواست بگو بزار پای نفقه ای که نمیدی

خواهش می کنم برام دعا کنید تا قوی بمونم و زندگی خودم رو بسازم

عزیزم اگر موهات رنگه برو رنگ یا مدلشو تغییر بده خ تاثیر داره رو روحیه

بعدشم از ارایشگاه اومدی بگو رفتم باشگاه ثبت نام کردم انقدر شلوغ بود که نگو خیلیا میگفتن شوهرمون میره باشگاه ما ام بزور اونا اومدیم

بفهمه مرد باید تشویق کنه