2777
2789
عنوان

چطوری تنهایی حال خودم رو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 57 پست
اشتباهات همینه زیادی لی لی به لالاش میزاری فکر کرده کیه

دقیقا همینطوره. به زن های دور و برم نگاه می کنم چطور بلدن زندگیشون رو کنترل کنن و همزمان به فکر خودشونن و لذت می برن به حال خودم افسوس می خورم. بعد شوهر من به منی که هم بیرون کار می کنم هم تو خونه کار می کنم هم خرج خودم رو میدم هم توقعی ازش ندارم با کمترین توقعات زندگیم رو باهاش زندگی کردم همیشه حساب جیبش رو دارم میگه تو تو این زندگی چیکار کردی!

ففط تو رو خدا بگید از کجا شروع کنم به اینکه برا خودم زندگی کنم یعنی ادا درنیارما واقعا دیگه بی خیال بشم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل تو با ۱۸ سال سن ولی اوضاعم از تو وخیم تر و کتک و...اینقدر بهم فشار آورد ۲۰ تا قرص باهم خوردم ...

نه دست بزن اینا اصلا نداره. فقط با این لجبازیا آزارم میده و طلبکار بودنش

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
همون هفته ای یه بارو برو خیلی هم خشک رفتار نکن

نمی تونم هیچ حرفی باهاشون ندارم به زور تحمل می کنم بشینم اونم به خاطر شوهرم میگم دوست داره کنار خانواده اش باشه ولی دیگه با من چیکار داره 

خب بگیم سه برسی تا شیش ام استراحت کنیخیلی باشگاها کلاس دارن تا ۹ شب میتونی کلاس سانس ۶تا۷ ثبت نام کن ...

خیلی خوبه ممنون. به نظرت چطور دوستان جدید پیدا کنم؟ چون دیگه تو سن ما دوست یابی سخته اون قبلیا هم همه درگیر بچه و زندگی هستن. 

آخرش چی؟ با یه شوهر لجباز طلبکار اگه منم ول کنم آخر این زندگی چی میشه؟ همین سوال سستم می کنه و نمی ت ...

دفعه بعد اگر اومد حرفی بزنه بگو خونه محل زندگی جفتمونه نه فقط من و اگرم چیزی کوبید تو سرت تو ام متقابلا نقطه ضعف بگو ازش و بگو حقنداری اینطوری با من حرف بزنی کار درستی نیست ولی ساکت شدشاید

خیلی خوبه ممنون. به نظرت چطور دوستان جدید پیدا کنم؟ چون دیگه تو سن ما دوست یابی سخته اون قبلیا هم هم ...

ببین انقدر اینروزا از دوست هم خودم ضربه خوردم هم دیگرانو دیدم بنظرم دایره دوستی محدود بهتره

مثلا میگم میری ورزش کلاس گروهی بنویس اصولا هر از چندگاهی قرار میزارن همه با هم برن بیرون

به نظرم دردش اینه پولتو بدی دستش بشی برده بله قربان گوش!

میگه زندگی باید مشترک باشه اما کار خونه وظیفه زنه! منم میگم وقتی کار خونه نصف بشه خرج خونه هم نصف میشه میگه تو پولکی هستی، زرنگی، فقط به فکر خودتی و از این حرفا

خیلی خوبه ممنون. به نظرت چطور دوستان جدید پیدا کنم؟ چون دیگه تو سن ما دوست یابی سخته اون قبلیا هم هم ...

اینم بگم احتمال داره احساس ناامنی کنه از این که توجهتو از روش برمیداری ولی محل نده اما سعی کن بهونه ندی دستش

غذات به راه باشه خونتو خورد خورد جمع کن که گیر نده

میگه زندگی باید مشترک باشه اما کار خونه وظیفه زنه! منم میگم وقتی کار خونه نصف بشه خرج خونه هم نصف می ...

شما از لحاظ مالی نیازه کار کنی یا نه خقوق شوهرت کافیه

اگر مجبوری که کار کنی دفعه بعد مه این حرفو زد بگ‌و باشه من خونه میشینم تو به اندازه خقوقم ماهونه بده که خونه باب میلت باشه

ببین انقدر اینروزا از دوست هم خودم ضربه خوردم هم دیگرانو دیدم بنظرم دایره دوستی محدود بهترهمثلا میگم ...

آخه شوهرم با دوستانش زیاد میره بیرون منم مجبورم با اونا برم اگه بگم نمیام میگه تو با هیچکس نمی جوشی در حالی که اونا سال هاست با هم دوستن منم با اخلاقشون حال نمی کنم. میخوام برا خودم دوست پیدا کنم فقط برا وقت گذرونی البته 

شما از لحاظ مالی نیازه کار کنی یا نه خقوق شوهرت کافیهاگر مجبوری که کار کنی دفعه بعد مه این حرفو زد ب ...

باور کن هیچ وقت نفهمیدم نیازه یا نه فقط به خاطر اخلاقش ترجیح میدم خودم خرج خودم رو بدم و استقلال مالی داشته باشم

دقیقا همینطوره. به زن های دور و برم نگاه می کنم چطور بلدن زندگیشون رو کنترل کنن و همزمان به فکر خودش ...

ببین یه چی بهت میگم من ۲۴ساله ازدواج کردم تجربم کم نیست تنها کسی که می‌تونه بهت کمک کنه خودتی و خودت  یه مدت کاریش نداشته باش قهر نه بی تفاوت باش به رفتارش نپرس چرا

در عوض به خودت برس پیاده روی یا باشگاه لباس خوب سرو وضع مرتب داشته باش بعضی وقتا هم دیدی پایه اس بهش پیشنهاد بیرون رفتن بده بگو بریم بیرون شام مهمون من  یا بازار برین بگو عه چه تیشرت قشنگی بخت میادا میخام برات هدیه بگیرم  اینو از این بابت میگم که تغییر رفتار تو دید برای سوئ تفاهم پیش نیاد یه نوع یادآوری دوست داشتنه 

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........