2777
2789

نی نی یار من کجا پولتو ندادم یادم. نمیاد اینجا دقیقا بگو چه مرگته اینقدر تعلیغم. میکنی 

کاربر بی پدری ک میاد ملی فوحش میده رو تعلیغ نمیکنی بعد منی ک ن توهین کردم ن فوحش دادم رو اول تعلیغ زرو میکنی

بعد تعلیغ نارنجی جالبه من اصلا اون تایم سایت نبودم اینجا شات فحاشی هارو دارم میذارم حرف خودمم میذارم بقیه کاربرا هم ببینن که اینجا این کاربر کاسه لیسی که میاد لاس میزنه رو چحور شما طرفداریشو میکنی

اگه عرضه ندارید یا سایتو ببندید یا ادمای ک صلاحیت دارنو بزارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیدا سایت بیش از حد بد شده یا کاربرا از هم شکایت کردن و دادگاهی شدن یا به نی‌نی‌یار فحاشی میشه.

دیگه جای موندن نیست

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

انگار دلت خیلی پره ازنی نی یار بهتره ک اروم باشی

دیگه علنااا ازین واضح تر نمیتونستن نشون بدن کاربری که براشون لاس میزنه و چاپلوسی میکنه رو طرفدارشن گرچه از قومیتی ک کل سایتم باهاشون مشکل دارن

جدیدا سایت بیش از حد بد شده یا کاربرا از هم شکایت کردن و دادگاهی شدن یا به نی‌نی‌یار فحاشی میشه.دیگه ...

چون نی نی یارا وظیفشونو درست انجام نمیدن هرکی پاجه خاریشون کنه سمت اونو میگیرن

دیگه علنااا ازین واضح تر نمیتونستن نشون بدن کاربری که براشون لاس میزنه و چاپلوسی میکنه رو طرفدارشن گ ...

ادرس اون کاربره پیدا کن برو درخونش اینجوری بهتر میتونی حقتو بگیری

دادگاهی هم شده؟سر چی مثلا؟

اره منم میخوام شکایت کنم یه کاربر روانی چند ماهه بهم پیله کرده با کاربری های مختلف میاد فحاشی میکنه نی نی یارم طرف اونه میخوام هم از سایت هم ازون کاربر شکایت کنم

دادگاهی هم شده؟سر چی مثلا؟

نمیدونم والله یه تاپیک بود که کاربرش ادعا داشت بهش فحاشی و تهمت جنسی شده شکایت کرده 

کاربر بلفی ۱۴ هم بنده خدا گویا یکی به بچه‌ش و شوهرش توهینای بد کرده شکایت کرده 

تو تاپیک بلفی هم یه کاربر گفت یکی از کاربرای اینجارو کشونده دادگاه گویا ثابت هم کرده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

کاربریتون چی بوده؟ با همین کاربری؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

کاربریتون چی بوده؟ با همین کاربری؟

الان بگم که تعلیغ کنید؟ 

شما اول همینو بگو 

کاربر روانی ک خودتم میدونی کیه اومده برا یه حرفم هزار تا فوحش جنسی داده به زور چند روز تعلیغ کردین بعد منو یبار تعلیغ زرد میکنی بعد میکنی نارنجی بعد 21 روز باز تعلیغ زرد بهم میدی!؟ 

ینی برای یه جواب من تاحالا5بار تعلیغ شدم چته جخبرتههههه