2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

137 بازدید | 16 پست

خواهشا کمک. شوهر من  زمین پدربزرگش ساخت ۲ طبقه و ی طبقه تجاری. پدربزرگ گفته بود ی طبقه رو هم بده ب برادرشوهر کوچیک. اون زمان ۲۵ سالش بود و هیچ پولی نداشت .شوهرم من صفر تا صد ساخته. طبقه تجاری هم نیم طبقه کردیم دادیم ب پدرشوهرم ک با زنش (زن دوم)زندگی کنه‌ مادرشوهرم فوت کرده. زنش بسیار دو رو .دو بهم زن خبرچین. بارها رابطه من و خواهرشوهر بهم زده.دوسال پیش جاری کوچیک اومد. نامزد بود خوب بودیم عروسی کرد شد یه آدم دیگ زندگیمون زهرمار شده همش دعوا یعنی دوماه ساکت بعدش دوباره دعوا...پدرشوهرم چون زنش طرف اون عروس .طرف اونو میگیره و باما دعوا میکنه دوسال هست قهریم. حالا ی هفته میشه ی دعوای اساسی کردیم و پدرشوهرم و برادرشوهرم ک شوهرم داشتن میزدن و باباش من و دخترم فحش ناموسی داده در این حد. حالا ما تصمیم گرفتیم واحدمون رو بفروشیم واحدمون فول امکانات یعنی خیلی خرجش کردیم. واحد برادرشوهرمم با دعوا و فحش زدیم ب نامش  فعلا تو مراحل قانونی. من از اون هفته اومدم خونه مادرم. یه ماشین پراید داریم شوهرم باهاش میره سرکارش.  ی ماشین  ‌kmc هم ثبت نام کردیم نزدیک ۷۰۰ میلیون ریختیم مرداد ماه در میاد. منم ی مقدار طلا دارم در حد یک میلیارد میشه. خونمون هم ۲ میلیارد و ۷۰۰ میره.

شما جای من بودین چیکار میکردین همون ساختمون میموندین  و بی احترامی و حرص کارای جاری و پدرشوهرم میخوردین یا می‌فروختین میرفتین یکسال اجاره تا خونه پیش فروش تموم بشه و جابه جا بشین. اینم بگم دیگ امکان اینکه من برم اونجا نیست خیلی از پرده ها برداشته شده خیلی بی احترامی شده بینمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشد به نام برادرشوهر چیزی نزنید؟یا حداقل پول ساخت و سازی که کردین رو بهتون پس بدن

دعوامل همش‌سر زمین‌بود میگفت چرا نمیزنی باید بزنی‌و......میگفت زمین ک مال پدربزرگ بود مال تو نبود. شوهرم اولش اشتباه کرد نباید اونجا رو میساخت

دعوامل همش‌سر زمین‌بود میگفت چرا نمیزنی باید بزنی‌و......میگفت زمین ک مال پدربزرگ بود مال تو نبود. ش ...

خب زمین مال پدربزرگ بوده

پول ساخت و سازو که پدربزرگ نداده

ازشون بگیرین

شکایت کنید ازشون

اعصابتو بردار بروخداروشکر حالا که میتونی بخری برو اگه مستاجر میشدی باید تحمل میکرویفقط مواظب باش زود ...

اره بخدا میگم اعصاب ندارم چ فایده اونجا بمونم. خونه پیس فردش میخوایم بخریم یکسال گفت زمان میبره تحویل بدن

عزیزم بفروش بروبزار گیر غریبه بیوفتن بفهمن

اره میخوام ببینم‌میتونن ب اونم‌زور بگن . فک کن مامانم میومد جاری میرفت پایین کفش مامانمو لگد میکرد. توپ دخترمو مینداخت کوجه . صبحا ۸ صدای تلویزیون میده بالا دیونه ام کرده

وقتی زمین از یکی دیگه بوده و هزینه ساخت از یکی دیگه یعنی صاحب زمین حق داره درباره حداقل نیمی از اون ملک اظهار نظر کنه و ایشون هم خواستن که به نام یک نوه دیگه ( یعنی برادر شوهر شما) بشه و این به شما و همسرتون و هیچ فرد دیگه ای مربوط نیست 

ولی اینکه الان شما در اون ساختمان دچار تنش شدید این حق رو برای شما ایجاب می کنه که نخواهید با کسانی که دچار مشکل هستید یکجا زندگی کنید.

اگر امکان داره که برگردید ولی هیچگونه مراوده ای باهاشون نداشته باشید حیفه که از خونه ای که کلی هم خرج کردید برید ولی اگر این امکان نیست اونجا رو بفروشید و خودتون و اعصابتون رو از تنش و جنجال خلاص کنید

خب زمین مال پدربزرگ بودهپول ساخت و سازو که پدربزرگ ندادهازشون بگیرینشکایت کنید ازشون

همه جوری گفتیم . قبول نمیکنن خواهر و برادرای دیگش‌هم میگن ک داداشمون باید حقشو بدین میگن‌فکر کنین بساط بفروش بودین دوتا شما بر میدارین یکی اون.....

اره میخوام ببینم‌میتونن ب اونم‌زور بگن . فک کن مامانم میومد جاری میرفت پایین کفش مامانمو لگد میکرد. ...

وا چه مردم آزاره، آره بزار غریبه بره عمرا بتونه اذیت کنه دیگه

تو هم با پولت نرو مستاجری، یه جا کوچیک هم شده بخر بعد که همه چی اوکی شد عوض کن

چون اوضاع مملکت مشخص نیست ممکنه بری مستاجری پولت راکد بمونه از اونور همه چی بره بالا