2777
2789

۱۷ سالمه امتحان داشتم و کلی خوابم میومد ولی دیگه قوری چای رو مامانم واسم آورد اتاقم که کاش نمی‌آورد بعدش داداشم اومد اتاقم بیشرف دنبال دعوا بود یا چی اولش گفت خدارو شکر کن من چای کم کردم منم به شوخی گفتم مثلا میخواستی چیکار کنی کم نمیکردی اونم قوریو برداشت گفت اینکارو من رفتم از آشپزخونه بردارم نذاشت گفت نه چرا تو اتاق تو باشه چای بعد منم گفتم بس کن حوصله ندارم بده کار دارم اونم سیلی محکم زد گفت داد نزن و جاش شدیدا قرمز شد منم صدامو بردم بالا بلکه یکم بترسه از آبروی نداشتش اونم منو خوابوند زمین که مثلا خفم کنه بعد میگفت میگم خفه شو فهمیدی؟من که هیچوقت به بابام راجب این چیزا چیزی نمیگفتم زنگ زدم به بابام با گریه چون دیگه کاری از دست من برنمیومد بابامم گفت غلط میکنه فلان ولی خب اونم پشتوانه نیس که واسم

کوئیز فیزیک داشتم نتونستم بخونم الان دیگه مدرسه نمیرم اومدن بخوابم بعد یهو یادم افتاد برگشته به بابام میگه من براش اون روز کرانچی خریدم اون قدر خوبی نمیدونه

نمیدونستم تاوان یه کرانچی همچین چیزیه وگرنه کوفت می‌خوردم ولی هیچی از خوراکی اون نمیخوردم حتی بابام بهم دعوا کرد که چرا تو خونه داد میزنم

اونا داد زدن رو عیب میدونن ولی کتک زدن رو نه نوبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار تو غذاش قرص اسهال بریز آدم شه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

داداشا واقعا عوضین حالا همین زن بگیره صد و هشتاد درجه می‌چرخه پشیمون میشه از کاراش ولی دیگه چه فایده 

برو فردا حیفه به خاطر یه کوئیز کل مدرسه رو نری ، برو نهایت بد میدی 

آسمون که به زمین نمیاد 

داداشا واقعا عوضین حالا همین زن بگیره صد و هشتاد درجه می‌چرخه پشیمون میشه از کاراش ولی دیگه چه فایده ...

متنفرم ازش اگه میخوندم میتونستم با نمره خوب از کوئیز به خودم افتخاروکنم