2777
2789

بابام خیلی بدهکاره حتی فکر نکنم بتونه پول میوه خواستگاری جور کنه چه برسه به چیزای دیگه 

تو روستای خیلی کوچیک زندگی می‌کنیم شرایط کار کردن واسه دختر نیست 

مگه معجزه بشه بتونم ازدواج کنم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابزرگه ختم ازدواج انجام بده بزن گوگل 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

خدا کمک نمیکنه 😭😭😭

این چه حرفیه تو که هنوز سنی نداری خوشگل خانوم

یه آشنا داشتیم پدرش مشکل اعصاب داشت مادرش سرپرست خانواده بود و وضعشونم خیلی خوب نبود هر خواستگاری میومد پشت سرشم نگاه نمیکرد 

بعد چندسال ازدواج کرد با یه ادم موفق و نسبتا وضع مالی خوب بعد ازدواجش یکی یکی خواستگاراش دوباره برگشتن 

اونم خیلی ناراحت بود ولی وقتی آدم قسمتش باشه میشه صبر داشته باش

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
این چه حرفیه تو که هنوز سنی نداری خوشگل خانومیه آشنا داشتیم پدرش مشکل اعصاب داشت مادرش سرپرست خانواد ...

به چه دردم میخوره وقتی 30 سالم شد 

منم دلم میخواد زندگی کنم تا الان همش تو سختی بودم حقم اینه خوشبخت بشم