2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست

با ی کلام ماهم دوس داریم ولی هیچ عشقی بینمون نیس.من خیلی سعی کردم شوهرم ادم ارومی کنم و مرد زندگی دیدم نمیشه فقط خودم دارم زجر میکشم.یعنی غیر از دق کردن چیزی عایدم نشد.اول زندگی فهمیدم تو انتخابم اشتباه کردم.یا باید جدا میشدم یا تحمل.تحمل انتخاب کردم.با اینکه ادم احساسی بودم ولی برای شکسته نشدن خودم.کلا بیخیالش شدم.الانم خیلی محترمانه تو خونه حالت هم خونه داریم ن زن و شوهر.تو دوتا اتاق مجزا هسیم.اینطوری حداقل ارامشم بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن ماه بعد ازدواج بینمون اختلاف پیش اومد.رفتیم مشاوره و دکترای روانشناسی میدونی اخر سر چی گفت.گفت فقط ی بار بیا تا ببینمت جواب بدم.وقتی رفتم گفت من همه رو ب سازش دعوت میکنم.ولی درمورد شوهر جنابعالی فقط میتونم ی چیزی بگم.ک هرچه زودتر ازش جداشو .جونت بردار و ببر ک این ادم برای تو شوهر نمیشه😢

نه عزیزم.خونوادم پشتم نیستن.بشدت متعصب هستن.وبا طلاق مخالفن.برادرم گفت جداشی پاتو از خونه بیرون نمیز ...

😔😔😔😔😔خانواده خیلی مهمن .ولی مطمئن باش همشون درمورد زندگی تو مسیولن و باید جوابگو باشن .تو این شهرای کوچیک طلاق انگار خلاف شرعه کاش فرهنگ سازی بشه😔

میشه یه صلوات مهمونم کنین🌷

چون قبل این خاستگار خیلی داشتم.میومدن یا خونواده راضی نبودن یا خودشون تو زرد بودن خودم پشیمون میشدم.یعنی شاید ماهی ی بار میشد ک میومدن و بعدش هیچ.اونام کلافه شده بودن.حتی داداشام نمیومدن تو خاستگاری.برای شوهرم گفتن ما اخرین باره ک میایم میشینیم

چون قبل این خاستگار خیلی داشتم.میومدن یا خونواده راضی نبودن یا خودشون تو زرد بودن خودم پشیمون میشدم. ...

😐😐😐😐واقعا ک نمیدونم چی بگم .الان وجدانشون راحته😏

میشه یه صلوات مهمونم کنین🌷