2777
2789
عنوان

واقعا چقدر باید خرج کنیم تا یه خونه بچرخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست
چیزی ک من دارم میبینم همه مردم دارنو فشار اقتصادی ندیدیم والاحرفمو اشتباه نگیرید طرفداری نکردموگرنه ...

شهر ما ولی  مغازه ها خلوت فقط میان واسه دیدن یا بچه هاشون خرید میکنند

رستورانها هم نمیگم کسی نیست ولی نسبت به دهه پیش مشتریاش نصف شده

ما چهار نفریم دوتا بچه کوچیک .خیلی کوچیک هستن میشه گفت حدود ۳ نفر حساب کنی همسرم میگه ۱۵ تومن فقط خورد خوراکمون میشه حدودی میگه چون کارش آزاده زیاد متوجه نمیشه چقدر خرج میکنه حدودی میگه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ شکن کردم چون بزرگ بود بعدش رفتم طب سنتی. فعلا که دارم دارو میخورم تا ببینم خدا چی میخواد

یبار تو نت زده بود کاکل ذرت بهترییییین داروی سنگ کلیس

به دکتر سنتی بگو شاید همین باشه که دفع میکنه سنگارو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

خریدا با همسرمه و هیچوقت حساب کتاب نمیکنیم. فقط میدونم هزینه های درمان وحشتناکه.به خاطر ی سنگ کلیه ۱ ...

واقعا میگی ؟منم سنگ کلیه دارم البته کوچیکه ۶ میلی متر هست ولی دنبال درمان نیستم 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واقعا میگی ؟منم سنگ کلیه دارم البته کوچیکه ۶ میلی متر هست ولی دنبال درمان نیستم 😐

همچینم کوچیک نیست پیگیری کن. من درد پهلوی شدید داشتم تو اذیت نیستی با سنگت؟

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بخوای زندگی خوب داشته باشی یعنی خورد و خوراک درست و اصولی داشته باشی حالا در سال هم یه بار بخوای یه سفر خوب بری همون سفر داخلیو مد نظرمه نه اینکه بریم چادر بزنیم تو دشت و دمن و خیابون و  هتل بگیری بخوای هزینه‌های درمان رو پرداخت کنی برای یک خانواده سه نفره ماهی ۵۰میلیون پول لازمه در صورتی که خونه هم داشته باشند ماشینم داشته باشن

همچینم کوچیک نیست پیگیری کن. من درد پهلوی شدید داشتم تو اذیت نیستی با سنگت؟

چرا خیلی درد میکنه هر از گاهی ولی اخه به من گفتن کوچیکه یعنی کوچیک نیست ؟؟؟شکم درد هم دارم ممکنه بخاطر همین سنگ باشه یا نه؟راستش من باید مایعات زیاد بخورم ولی اصلا نمی تونم بخورم می مونم تو دستشویی همش اگه اب زیاد بخورم هر ۱۰ دقیقه بابد برم دستشویی اذیت میشم فکر میکنم بخاطر کم خوردن آب دچار سنگ کلیه شدم

چرا خیلی درد میکنه هر از گاهی ولی اخه به من گفتن کوچیکه یعنی کوچیک نیست ؟؟؟شکم درد هم دارم ممکنه بخا ...

هم مایعات بخور هم ورزش کن هم پک دفع سنگ کلیه از عطاری بگیر بخور ان شاالله دفع بشه.ولی در کنارش دکتر هم برو و سونو بده .سنگ کلیه رو شوخی نگیر عملکرد کلیه رو مختل میکنه. زودتر جلوشو بگیر نذار رسوب کنه و بزرگتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم مایعات بخور هم ورزش کن هم پک دفع سنگ کلیه از عطاری بگیر بخور ان شاالله دفع بشه.ولی در کنارش دکتر ...

وای ترسیدم من فکر میکردم کوچیکه زیاد مهم نیست خودش میفته

وای ترسیدم من فکر میکردم کوچیکه زیاد مهم نیست خودش میفته

آره زودتر تلاش کن که دفع بشه

برا منم دعا کن خیلی دارم اذیت میشم بعد سنگ شکن خیلی درد کشیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره زودتر تلاش کن که دفع بشهبرا منم دعا کن خیلی دارم اذیت میشم بعد سنگ شکن خیلی درد کشیدم

حتما عزیزم انشالله شما هم خیلی زود خوب میشید